Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Då var slöar dagen snar slut

Det har varit en riktig slöar dag för mig, länge sen jag inte gjort något alls skönt i bland I morgon väntar vardagen igen gubbe till jobbet och  jag ska ringa vet boka tid till Gullan för klippa  hennes klor och för koll på hennes ben .

 

Önskar all en god natt.

 

 

 

Söndagen den 26 december 2010 kl. 22:53

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Göra ingentig i dag.

 

 

 

Nu först har jag hittat in hit. Vaknade redan vid femtiden av att jag hade ont i magen. Min mage klarar inte all det man äter nu under jule tiden. Men det är slut får min del att stoppa i mig en massa onyttigt.

 


Jag och v
ovvarna stack i väg vid halv nio till skogen det blev en timme skönt för kändes som vi var dom ända som var ut just då. Så rådjuren som tittade på oss. Mina tjejer vill spåra alla goa dofter efter rådjuren som hade varit där.

Väl hemma så blev det sängen och tv ett par timmar bara slöat. Gubben tog hundar nu det blev en timme till.

 

I morgon blir det att ringa vet vi misstänker att Gullan har ett ledband i fram benet som hoppar ur led. Hon hade samma problem för några år sen i bak hasen och blev opererad där. Så vi vet vad hon kommer att få göra igen.

Känns som mina hundar ska behöva ha så mycket problem med benan tveksam till rasen hedna efter. Men vi får se vad om säger.

Önskar alla en trevlig fortsättning på söndagen kramar .

 

Söndagen den 26 december 2010 kl. 14:25

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.