Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Hemma igen

 

Det blev en trevlig kväll svärfar blev så glad när barn och barnbarn kom. Tänka att han fyller 94 år härligt när dom får vara med och är pigga. Som vanligt så blir det en massa prat och skratt. Vi trivs bra tillsammans.

Got tårta och kaffe och en konjak till. Åkte hem vid halv nio tiden. För hudar behövde komma ut och gubben ska jobba i morgon. En tårtbit till yngsta sonen fick vi med oss hem.

Kramar

 

Tisdagen den 28 december 2010 kl. 21:43

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Hundsim och födelsedag

 

 

Morgon rundan avklarad för ett tag sen. Skönt ute lite lätt snöade också. Efter en veckas uppehåll så är det simning för Lotta som gäller idag.

Svärfar fyller år idag så vi ska ditt på kaffe och tårta på kvällen. Ska planera för nyår, mat och dryck. Det b lir en lugn nyår med söner och barnbarn.

Ha nu en bra dag.

 

Tisdagen den 28 december 2010 kl. 11:55

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.