Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

(Ingen rubrik)

 kvällen är här och jag känner mig trött. Men det har varit lite att göra så det är inget konstigt. Det gick toppen att klippa Gullans klor idag hos vet. Mattes duktiga flicka. Hon verkligen inte gillar att gå dit.

Vi pratade med sköterskan som klippte klorna på Gullan att vi kommer tillbaka på måndag igen, med båda jag frågade om vi kunde få rabatt snart. Man måste skratta åt eländet. Sonens första dag på praktiken den blev lång dag han komm hem halv åtta. Mat och sen sover han som en klubbad säl
En kopp te och tv är som gäller nu för mig.

Ha en skön kväll

 

Måndagen den 3 januari 2011 kl. 19:52

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Måndag igen på nya året.

 

 

Sovmorgon för mig vaknade vid femtiden sen tog det en timme innan jag somnade om. Mycket just nu i mitt huvud. Planering inför sonens födelsedag och oron för minan hudar och deras skador hela tiden.

Så vi tog det lugnt på morgonen gubben jobbar hemifrån på förmiddagen för han ska till läkaren vid 11 tiden. Jag och vovvarna tog en kort promenad för dom får bra gå korta nu fram till vet besöket.
Väl hemma så ringde jag till vet och fick samma dag och tid som till Gullan skönt. Vi fick ringa och avboka tiden för Lottas simning inget hon får göra fören dom har tittat på henne.

Har ringt och gratta sonen på hans 30 års dag. Han är hemma för han är sjuk fortfarad. Han får kurera sig så att han kan ha sitt kalas på lördag.
Ta lite i taget med städningen här hemma och på eftermiddagen ska vi i väg och klippa klor på Gullan. Yngsta sonen har börjat sin praktik idg nu blir det 11 veckor ute i arbetslivet bra.

Ha nu en bra måndag vad ni än ska göra.

 

Måndagen den 3 januari 2011 kl. 10:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.