Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Käner mig duktig efter dagens städning

 

Känns som jag har fått gjort en massa idag skönt. Rent och fräscht överallt. Några maskiner tvätt har jag också fått undan. I morgon ska jag ta tvättstugan och hallen. Gubben och jag ska också åka och handla till smörgåstårtan jag ska göra.

Korv och mos bel det till middag gott. Sonen är ledig nu både torsdag och fredag skönt för honom kort vecka. Ringde äldsta sonen för att höra att han var på bättrings väg så vi vet om det blir kalas på lördag. Han ska jobba på fredag så det var ok skönt för honom.

Kvällen blir det Maria Värn som jag spelat in såg inte dom. Det var bara skräp på tv så då kan vi se dom avsnitten.

Ha en trevlig kväll kramar

 

Onsdagen den 5 januari 2011 kl. 19:01

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Städ dag

 

 

Vaknade vid sjutiden idag klev upp, gubben låg kvar i sängen och sonen var på väg ut genom dörren. -1 grad idag och snöra, frukost och sen tog jag och hundarna morgonrundan tukt var det att gå när det blir varmare.

I dag har jag fullt upp, nu är julen bort städat här bar ut kartongerna till förrådet morse. Här ska dammsugas torkas golv skaka mattan i vardagsrummet. Och badrummen ska skuras och bytas ren i.

Ska också ta en sväng till centrum. Så min dag är fullbokad.

 

 

Onsdagen den 5 januari 2011 kl. 09:34

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.