Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Kvälls promenad

 

 

Mätta och belåten och ett glas röt till sen ett skönt bad blev det.

Sen tog jag och lotta en skön kvällspromenad nu var det skönt ute -1 och inget snöade och blåst plogat så man kunde gå. Gullan ville inte följa med på denna runda hon får gå ut på tomten om hon behöver.

Det blir sällskapsresan 3 och sen en sista kvällsrunda då får fören följa med.

 

Torsdagen den 6 januari 2011 kl. 19:50

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Snöoväder

 

Hemkommen får affären det tog sin tid runt 3 timmar. Snöar som bara den och blåser inget roligt väder att vara ute i. Men nu har vi inhalat det som är till smörgåstårtan och beställt en tårta. Tyvärr så kommer inte mina svärföräldrar dom är sjuka och min barndoms vän har också insjuknat. Men det inget man kan rå över tyvärr.

Det blev lite gott nybakt bröd från City Gross och gott pålägg till i kväll . Middagen lir det entrecote med råstekt potatis och vitlökssmör.

Gubben tog en tur med hundarna när vi komme hem dom såg ut som snögummor. Sen ska han åka till mellersta sonen och lämna X-boxen som vi har lagat och spelen, då blir han glad. En kopp kaffe sen ska jag ta tag i tvättstugan

Kör försiktigt om nu ska ut i detta väder

 

Torsdagen den 6 januari 2011 kl. 15:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Sovmorgon

 

I dag blev det sovmorgon till halv tio skönt faktiskt. Mörkt och mörkt ute idag känns om det ligger ett täcke över himmelen idag.

Frukost sen tog vi morgonrundan. Väntar på gubben ska bli kar i duschen sen ska vi åka i väg och inhandla allt till smörgåstårtan och köpa tårta.Tårtan gör jag inte själv utan köper en. Bestälde lite sänkläder till oss och soen i går från Jotex. Även bestälte ett nytt Wii spel sumba nu blir det att dans in  nya året.

Ska ta tag i tvättstugan när vi kommer hem.

Ha en bra dag kramar

 

Torsdagen den 6 januari 2011 kl. 11:31

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.