Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Morgon

 

Morgon stund har guld i mun som dom brukar säga. Här är det m,er mörkt än guld. Längtar nu till det blir ljusare. I morse var jag först uppe, sonen är ledig och gubben har tydligen sovit dåligt i natt så han låg kavar ens stund. Han ska jobba idag.

Han har en del sömnproblem som han är på utredning för. Han har äntligen ta i det har haft det i många år. Hoppas dom kan hjälpa honom.

Jag och tjejerna ska snar ta våra morgon runda. Sen ska jag ta tag i min träng igen eftersom jag har kärniga av mitt diskbråck igen. Får se om jag måste ta kontakt med min sjukgymnast igen. Vi får se vad dagen har att erbjuda.

 

Fredagen den 7 januari 2011 kl. 08:26

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.