Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Lite babbel på kvällskvisten

 

Känner mig trött efter två dagar tidiga mornar med sjukhusbesök. Ska bli skönt att få ta det lugnt i morgon bitti. Gubben kopp hem tidigare idag så vi åkte i väg och handlade, det behövdes fylla på i skafferi och kylen. Han hade fått brev från läkaren efter provtagningen. Dom flesta proverna var ok men B12 ligger i gråzonen och därför behöver komplettering göras så han måste ner till labbet i morgon för att mer prover. Vad vi har läst när man har brist på B12 så stämmer det väldigt bar in på hans problem.


Gubben har tigit semester nu resten av väckan, han är den som har jobbat alla dagarna plus haft jour under nyårshelgen. Passar bra för o morgon ska vi men mellersta sonen till läkaren för hans knä och sen på eftermiddagen ska jag till tandläkaren för att göra klar tanden som jag rotfyllde innan jul. Skönt att åka bil för det tar över en timme att åka dit kommunalt.

Gubben tittar på AIK -Djurgården. Själv blir det dokumentären av Cornelis i kväll sen sova.

Önskar all en skön kväll  

 

Tisdagen den 11 januari 2011 kl. 19:31

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Då är man på banan igen

 

 

En tidig morgon idag igen. För att ta prover på fastade mage.Gubben körde ner mig var där innan åtta så det gick snabbt på labbet. Så jag fick skjuts hem skönt för kjusa var hungrig och vill ha min frukost. Det är det viktigaste målet för mig en ordentlig frukost då håller jag mig länge. Men tör är jag två mornar efter varandra nå man måste gå upp och passa tider inget för mig.

Känner Miguel lite mör i kroppen efter träningen riktig träningsvärk i benman, men det går över som tur är. I dag ska jag och tjetjen äntligen ge oss ut i skogen ska bli roligt både för dom och mig.

Då har man betalat din första slant till zommin. Jag har funderingar angående hemsidor att framlever ge mig på att bygg själv. Men under tiden vill jag ha denna sida kvar.

Önskar alla en bra dag

 

Tisdagen den 11 januari 2011 kl. 10:45

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [14] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.