Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Då var man kar för denna gång

 

Då är man kar för denna gång i munnen, en timme med öppen mun mina käkar gillade det inte. Jag är helt mör i nacken också. Men nu så kan man gå vidare till man blir kallad i höst. Inte så dyrt som vi torde det var galt överraskad för plånboken.

Det blev pizza idag som hämta mat inte ofta vi äter det men hungriga ville jag inte så och laga middag. Sen köpte jag tre st semlor tycke jag. Något gått ska man ha när man har jobbat hårt.

Önskar alla en fortsatt bra kväll.

 

Onsdagen den 12 januari 2011 kl. 19:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Hundnytta

 

Då har man gjort lite nytta idag trots tröttheten.
Hundarna behövde en genomgång, Borstat tänderna, klippt klorna. Klippt runt tassar och under mina är så håriga så man såg inte trampdynan. Jag är så glad att dom är så tåliga och ligger kvar utan protest. Jag har vant dom från början att peta och känna Lotta hon älskar att man håller på hon är väldigt speciell.


Gubben har åkt till sjukhuset med mellersta sonen som ska kontrollera sitt knä en gamla skada som är opererad för många år sen då han spelad handboll. Jag ska ta och gå ut med hundar för när gubben kommer tillbaka så bär det av till tandläkaren.


CSN har också äntligen tagit beslut för soens studiebidra idag.

 

Onsdagen den 12 januari 2011 kl. 12:59

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Känner mig lite så som bilden idag

 

+1 grad och det snöar. Klev upp först vid åtta tiden. Känner mig lite sliten i kroppen just nu. Hudarna har fått sitt. Kaffe har jag fått.

Gubben har åkt till labbet för komplettering av provtagning. I dag ska jag göra slut finishen på tanden ska bli skönt. Sen får man se vad det blir för saftig räkning. Men i dag mår jag bra i munnen det är det viktigaste för mig.

 

 

Ska bli skönt att få åka bilen till nacka forum. Kanske gå till min favorit butik och se om jag hittar en snygg topp som belöning.

Ska försöka att träna ett pass nu på förmiddagen. Ska också boka tid till hundsimmet till Lotta. Och Se om CSN har gjort klart beslutet om sonens studiemedel bråttom har dom inte annars blir det att ringa ditt.

Önskar all en bra dag kramar

 

Onsdagen den 12 januari 2011 kl. 10:23

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.