Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Då har man varit ute i kylan

 

 

-10 knarrar härlig när man går. På med massa kläder extra tjocka vantar för jag har problem med kylan på ena handen. Hudarna fick sina varma täcken idag. Det är tvära kast mellan tö och kyla. En stor kopp te intas nu så jag blir varm i själen.
Ha nu en fortsatt trevlig kväll och god natt till er som
ska sova.

 

Torsdagen den 13 januari 2011 kl. 21:49

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Hel och ren igen

 

En skön timme badet det behövde jag. Bara tid för en själv skönt i bland. Nej jag ska inte flyta från zommin i dagsläget men jag har börjat att spana på att så småningom bygg min egna hemsida det är ett mål.När det blir det har jag inte bestämt ännu. Det får ta den tid det tar.

Mitt paket från joxet har kommit med sängkläder ska hämta i morgon roligt. Ska sätt mig och beställa lite från H&M. Jag behöver lite nytt har inte unknat mig något under mellandags rean ni år. En kopp te sak jag ta mig också sen blir det en runda med vovvarna.  

 

Torsdagen den 13 januari 2011 kl. 20:25

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Mätt och belåten

 

Då är man mätt och belåten idag igen. Det blev biffstroganof och ris gott vill jag lova. Lotta har haltat nu på eftermiddagen jag blir bra så ledsen att hon inte får hålla i sina ben. Ringde ner till vet och prata med sköterska. Vet ska ringa oss i börja av veckan då han kommer tillbaka. Vet inte om det har med artorsen att göra eller med musklerna. Men dom tycker att vi kan fortsätta med simningen. Hon har en tid till imorgon. Vi får se vad som händer.

Gubben ska på möte i radioklubben som han är med i. Själv blir det ett skönt bad och tv i kväll. Sonen har nu äntligen fått beslutsunderlagen för sitt studie städ som ska betalas ut nu skönt för honom.
Jag har undersökt lite om att bygga egen hemsida på Frontpage där jag kan ha mall steg för steg under hela process det är toppen.

Önska er en trevlig kväll.

 

Torsdagen den 13 januari 2011 kl. 18:13

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

Åkte i väg

 

Först nu har jag hitta hit idag. En skön sovmorgon för gubben och mig. Sen en god frukost. Vi bestämde oss för att åka till Alby friluftsområde i Tyresö och gå med hundarna. Hade väl tänkt att gå på isen men vi avstod för dom har inte plogat där så då vet man inte om den håller. Så vi tog skocks rundan där hundarna tyckte det var roligt att komma i väg det var ett tag sen vi åkte iväg. Vi burkar åka iväg på helgerna men efter all som har varit med benen och svårt att ta sig fram så har vi avstått. Mycket människor med skidor det finns fina skidspår jag vill värkligen ha skidor ska nog investera i ett par nu när vintrarna är så bra här nere hos oss.

Vi var hemma igen vid 12 tiden så då blev det lunch och nu kaffe hudar vilar och gubben spelar Mario.

Önskar alla en fortsatt trevlig dag

 

Torsdagen den 13 januari 2011 kl. 12:50

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.