Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Det går framot med hemsidan

 

 

Hemsidan går framåt. Roligt är det tycker jag. Tiden går också fort när man sitter och pysslar. Jag och vovvarna tog skogen nu på eftermiddagen så vi höll oss på bena där. Gubben ska spela bowling i kväll med jobbar kompisar. Raggmunkar och fläsk blir det till middag dag. Det blir att jobba vidare på hemsidan ska göra alla dom andra sidorna i dag.

Kramar

 

Måndagen den 17 januari 2011 kl. 15:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Man får se upp var man sätte fötterna idag

 

 

Som rubriken säger så var det riktigt halt och isigt på morgon rundan. Lotta som har svårt att gå hade det svårare det blir snigel fart. Sovit gott har jag vakande av kl vid sjutiden men låg kvar till åtta.

Jag började i går kväll att knopa med min nya hemsida som jag ska bygga från allra första början. Gubben var också med på ett hörn hade riktigt roligt i mellan åt. Start sidan är nästa klar. Men det är massor att göra och får ta lite i taget annars kommer jag bara fastna framför datorn och inget annat blir gjort. Man har ju lite annat att pyssla med också.

Dom håller på att gräva upp våran gata för vattenledningarna är så dåliga så det ska bytas ut. Så i morgon mellan 21-06 stänger dom av vattnet. Vi får se vad dagen kommer att inne håla inget planerat ännu.

Önskar alla en trevlig måndag

 

Måndagen den 17 januari 2011 kl. 10:29

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.