Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Hunnit med en del nu

Har varit flitig under förmiddagen. Torkat ut kylen och rostar nu frysen kasta massa gammalt i kyl och frys. Har betalat räkning både mina och mellersta sonen så då har vi gjort oss av med pengar. Nu en kopp kaffe och se om det blir lite hemsida bygge ett tag.

 

 

Ha en bra dag kramar

 

Tisdagen den 18 januari 2011 kl. 12:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

(Ingen rubrik)

I dag är man trött. Blev sent i går med hemsida bygget. Tog bor att blev inte nöjd när det inte fungerar som jag vill. Tur är väll att jag inte har bortom. Ska försök att ta tag i det i kväll igen.

Idag har jag lite att pyssla med. Passa på att tvätt i kväll stänger dom av vattnet för oss malla 21-06 . Jag och gubben ska åka och handla i kväll måste fylla på tomt ropar alla skåp och frys.

Har betalt räkningarna för mellersta sonen och mina också sköt då var det klar för denna månad. ska också boka tid till hudvårdssalongen för en färgning av bryn och fransar. Lite ompysslad är alltid bra för själen.

Kramar

 

Tisdagen den 18 januari 2011 kl. 10:57

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.