Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Var tog tiden vägen

 

 

Då var det kväll igen, Tycker inte att jag hinner de som jag vill.
Provsvaren komma med posten idag Allt var bra utom B12 dom ligger i gråzonen. Så doktorn vill att jag ska ta kompletteringsprover. Och att boka ny tid till henne så får vi se.

Kängorna som jag hade beställt var inte som jag önskat för hård och inte sköna så dom fick åka tillbaka. Gubben tog Lotta till simningen och jag tog Gullan på promenaden. Det blev köttfärssås till middag idag. Nu ska jag försöka att fortsätta på min hemsida så jag kommer någon vart.

Ha en skön kväll

 

Onsdagen den 19 januari 2011 kl. 19:56

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

En vacker morgon

En riktig vacker morgon med sol och någon minusgrad. 70 min blev det idag och Lotta fick följa med det gick bra för det är upptrampat där vi går. Sol och fågelkvitter riktigt mysigt i skogen idag.


Det blev sen i går för vi var och storhandlade det gapade tom överallt här hemma. Det blev både ÖB, Willys, City Gross och djuraffären, men nu är det gjort fullt överallt. Hämtade också två paket ett från H &M och kängor jag beställt. På ÖB har vi en kompis som jobbar så vi bokade med henne att träffas på lördag för en ficka hos dom ska bli trevligt.

Vattnet var på i morse när vi klev upp. Så gubben kunde ta sin dusch innan han skulle till verkstan för att byta bromsklossar. All är ju elektroniskt på nya bilar så man måste lämmel in i dag.

Min dag idag skura badrummen, Vika tvätt och ta en sväng till centrum. Sen i kväll vid halv sju ska Lotta simma. Får se om jag får tid att jobba vidare på hemsidan.

Ha nu en toppen dag

 

Onsdagen den 19 januari 2011 kl. 10:19

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.