Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Hemma igen

 

 

Träningen gick bra. Lite mör men i morgon lär anm känna att man gjort något fysiskt. Det var trevligt att träffas och gott med smörgåstårta var toppen god lax och räkor. Mycket prat om allt. deras barnbarn och dotter var där. En lite kille på 4 månader så snäll var han. Eftersom det inte blir någon middag för oss så blev det köpe köttbullar och hemgjord mos från i år till sonen.

Hemsidan går framåt alla sidorna är jorda och jag har fört över visa saker för denna sidan har jag fört över. Blogg och gästbok ska också fixas sen blir det att änrdna så att den kommer ut så all kan se den.

Ska fixa lite med sidorna som jag vill ha dom.

Fångarna på fortet och räkor blir det nu på källan. Vi åt inga i går så det bil i dag.

Kramar

 

Lördagen den 22 januari 2011 kl. 19:25

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Tränig

 

Lördag och solen skiner och det är -2 . Sov till nio sen åt gubben och jag frukost. Gubben har get sig i väg med hudar till skogen. Jag ska ta mig en tränings runda idag det blir power gång och sen en boxning på wiii. Skönt att var igång med träningen. Musik blir det när jag går det.


På eftermiddagen ska vi hem till vänner och äta smörgåstårta så ingen middag behövs idag. Gör köttbullar till sonen har mos kvar från igår.

 

Ha en skön lördag

 

Lördagen den 22 januari 2011 kl. 10:26

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.