Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Mycket tårar i kväll

 

 

Det blev en tv kväll med gråten och tårar från min kid när jag såg Sofias änglar och hemliga miljonärer. Känner mig lyckligt lottad, har ju en framtid. Och någonstans att bo och leva, man blir ödmjuk när man ser hur andra har det. Men också att det kan drabba vem som helst.

Ja har en säng som jag kan sova i tack över huvudet och duscha och äta mat varje dag. Med dom orden så säger jag god natt

 

Tisdagen den 25 januari 2011 kl. 22:31

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Hemma igen

 

 

Ett bra möte med Lottas sjukgymnast i dag fick hon laserbehandling. Hon gick igenom Lotta vi fick gå lugnt och snabbt hon har problem med bakdelen. Hon drog till benet nyårsdagen och hon tror att det blev en blödning som har läkt men ärrvävnader som gör att hon går konstig. Laser ska skynda på det inflammatoriska att läka. Fortsätta med simning. Och hon ville att jag mailar henne i morgon för att se hur Lotta har reagerat på laserbehandlingen.


Gubben var jätte nöjd med sin sjukgymnast sov vet vad han har för problem förträngningar i kotorna. Så han har fått en övning som han ska göra varannan timme. Sen ska han tillbaka på måndag. Rygg och ben problem med både tvåbenta och fyrbenta.


I dag blir det indisk hämta mat skönt att slippa stå vid spisen.

Kramar

 

Tisdagen den 25 januari 2011 kl. 14:05

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Något vitt kommer från himmelen

 

 

 

Vaknade tidigt runt sex tiden. Gjorde frukost till mig och vovvarna. Sen så tog vi morgonrundan det var något vitt som dalade ner kanske det var snö. Låg som en grå massa på himmelen. Full fart ute maskiner som åket fram och tillbaka på våran gata. Högar med grus och maskiner stora håll överallt ser ut som en ost. Jag bra undrar hur länge dom ska hålla på. Man får gå omvägar för att ta sig till bussen eller på hundpromenad. Den som lever får se.


Gubben har åkt till sjukgymnasten för första besöket det ärt min sjukgymnast som han ska träffa han är toppen. Sen vid halv ett tiden så ska vi åka med Lotta till hennes sjukgymnast mycket av denna vara idag.

Önskar alla en bra dag

 

Tisdagen den 25 januari 2011 kl. 09:23

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.