Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Full fart framot

 

 

Då har vi bestämt var vi ska åka det blev till Heroincity Där dom har lite olik matställen. Vi kände inte för att åka in i smeten i stan. för vi vill åka bil. Det blir nio bion och middag innan.

Lotta har fått sin nya täcke äntligen en som passar bar. Sen blev det nya tofflor till mig. Köpte också en toalett ring till barnbarn för 25 kr utgående modell men den fungerar perfekt. En tavla med två bilar som lyser till mellersta sonen. Som blev jätte glad. Sen var jag inne i en butik som heter in & finn dom, har massa roliga saker till hemmet. Köpte ett diskställ med dropp palta i svar som ska passa mitt kök och en grytlapp.

Den butiken ska jag inhandla ett par snygg burkar till kaffe och te dom har mycket roliga inrednings saker som jag gillar. Ny duschad och målad riligt att få klä upp sig när man ska ut.

 

Lördagen den 29 januari 2011 kl. 17:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Bio och middag

 

 

Lördag med milt i luften inga minusgrader här. Sovmorgon till nio skönt sen en frukost. Tjejerna och jag stack i väg till skogen vid tio tiden det blev en timme.

 

Kaffe och sen ska vi i väg och köpa ett nytt back on track täcke till Lotta. Hon får vara med nu så vi får en som passar. Den andra sålde jag det gick fort den lycklige bor i Göteborg så jag skickad den i går och pengar har jag fått.

 

 Sen ska vi åka till lite andra butiker för att handla. I kväll blir det bio Änglagård 3 och en restaurang var vet vi inte det beror på vilken bio vi går till


Önskar al en trevlig lördag

 

Lördagen den 29 januari 2011 kl. 11:32

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.