Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

STRÖM AVBROTT

 

 

God kväll vid halv fem tiden stod jag med maten på spisen potatisen kokade och jag skulle göra fisksås till torsken då slocknade allt. Det blev becksvart i hela området. Det blev att tända ljus överallt så vi såg var vi gick. När kl blev halv sex så börja vi att fundera hur vi skulle göra med middagen det blev att gubben åkt till Vegabaren för att köpa hämta mat. För vi viset inte när strömmen skulle komma tillbaka. Det blev kallt fort det gillade inte jag. Jag och vovvarna kurade i hopp oss i soffan medan vi väntade på husse. Vid sju tiden kom strömmen till bak. För ett ta sen försvann den igen men nu är den tillbaka för gott hoppa jag.

 

 

Söndagen den 30 januari 2011 kl. 19:43

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Utflykt till Dalarö

 

Det blev en skön sovmorgon för det blev sen i går. Efter frukosten så åkte vi i väg till Dalarö med solen som sken och det vackra vädret. Det blev 11/2 på isen idag. Träffade på en del skidåkare och skridsko åkande människor. Hundarna trivdes fick springa och busa. Alltså en toppen förmiddag i det vackra vinter vädret. Väll hemma blev det lunch och kaffe.

 

 


Jag kan rekommendera Änglagård om man gillade dom två första filmerna. Mycket humor, allvar och sorg. En var film tycker jag. Vi skulle äta innan filmen hade vi bestämt när vi kom ditt så var det så fult att det var väntetid . Så det blev taco mat inte vad vi ville ha. Ljudet på Herron City är inte den behagligaste när det är så mycket människor i rörelse. Man blir trött i huvudet. Vi har bestäm att vi ska gå ut och äta nästa helg. Men filmen var bra så det var det viktigaste för mig.

 

Söndagen den 30 januari 2011 kl. 14:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.