Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Käner mig inte i form

 

I dag har det varit en låg dag trött och haft ont som bara den det strålar ut i enbent. Men kom iväg till hudvården får att färga brynen dom blev jätte bra nu. Inte så långa att åka bra till Trollbäcken där hon finns.

Jag har bokat tid till sjukgymnasten och ska se om jag kan få komma tidigare till läkaren. så här vill jag inte ha det. Gubben och jag har varit och fyllt på förråden med sådan som var slut. Det blev viltskava panna med pasta idag gott var det . Sen blir det tv Sofias Änglar och hemliga miljonärer så då får man ha näsduken i högsta hugg.


Kramar

 

Tisdagen den 1 februari 2011 kl. 19:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

God morgon

 

God morgon! I dag är det ingen sol som tittar fram , men plusgrad har vi.
Känner mig seg idag beror på att jag fick ta en tablett igår för att jag hade så ont i ryggen. Jag har diskbråck, som gör sig påmind när jag har varit i farten extra mycket. Jag får ta upp det igen med min läkare så jag får en remiss till rygg. Nog om det. I dag ska jag i väg och göra om mun färgning på bryna och i kväll ska vi åka och handla fylla på lite i skafferi och kyl. En tv maskin står och jobbar det är det ända som jag ska göra idag allt är gjort och ryggen ska villa.

Fick ett bra tipps i går för en hundkompis om ett bra täcke. Det är inte bara att köpa vilket täcke som helst för Lotta den måste ha dom egenskaper som hon behöver för sina muskler och leder. Därför tar det tid att hitta en som sitter bra och fungerar bra.

Ha nu en bra tisdag

 

Tisdagen den 1 februari 2011 kl. 10:00

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.