Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

En massa på eftermiddagen

 Det känns som allt kom på en gång nu på eftermiddagen.
Jag fick en tid till min sjukgymnasten t nästa vecka och bokade en tid till vet för Lotta. Hon ska röntgas på tisdag nästa vecka. Så vi äntligen kan få veta varför hon har så mycket problem med benet Bullar i massor blev det och båda badrummen skiner.

Har pratat bor en stund nu på kvällen vi har försökt att ringa varandra men missat. Äntligen på kväll blev det lite prat.

I morgon lir det en dag då jag ska göra inget hemma

 

Onsdagen den 2 februari 2011 kl. 21:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Solig onsdag

 

 

I dag känner jag mig mycket bättre i rygg och ben skönt. Det blir att ta tag i träningen på allvar så att det inte kommer tillbaka igen det onda.

Det blev 1 timme och 40 min i dag solen skiner och fåglar sjunger då blir jag glad. Kaffe och bulle har intagits sen blir det badrummens tur och ska göra en stor sats deg med bullar idag. Jag och gubben ska äta leverstuvning och sonen får korvstroganoff.

Ja ser fram i mot sonen tatuering som är bokad till den 7 februari 3 timmar tar det men den är jätte läker ska sätta in en bild sen på den.

Gubben titta de in här en snabbis han hade varit och handlat dammsugarpåsar Nilfisken finns inte överallt original som jag vill ha. Sen ska han iväg och jobba i Hammarby tunneln idag efter lunchen. Min kära lille bor har kommit hem från Thailand dom har varit där en månad så skönt kan jag tänka. Sen fick jag veta att han hade friat till sin sambo roligt då blir det antagligen sommar bröllop roligt.

Ha en bra onsdag det ska jag ha

 

Onsdagen den 2 februari 2011 kl. 11:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.