Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Kväll igen

 

 

Då har denna dag gått. Tog ett bad och gubben gör middagen skönt. Han tar också hundarna på kvällsrundan så nu ligger jag och väntar på spagetti och köttfärssås. En semla i kväll ska jag unna mig.

I morgon ska gubben hem till sin mamma och träffa sina syskon för att beställa och planeras inför begravningen. Sen får vi se när det blir begravning. Det kommer en student fest och ett bröllop till våren och sommaren det väger upp det jobbiga.

 

Tisdagen den 8 februari 2011 kl. 17:49

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Sonens tatuering

 

Här är sonens tatuering. Det tog inte tre timmar utan 11/2 timme han tyckte det gjorde ont men fixade det.

 

Tisdagen den 8 februari 2011 kl. 14:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Säng lägge

 

Ännu en dag då med förkylning, gråt och tråkigt väder i dag blir det sängläge med datorn i sängen. Har ändå sovit ganska gott i natt.
Gubben är hemma fortfarad för sin förkylning men är på bättrings vägen. han fick ta Lotta till vet idag vi hade en inbokad tid. Nu har vi äntlig fått veta varför hon har problem med sitt ben. Ledbandet är är så skadat så det blir en operation i mars. Hon gjorde en likadan operation för ett år sen då hade ledbandet gått av helt. Mattes flicka får då stå ut med allt. Skönt att äntligen få vet vad det var vi har fått så många bud.
I dag ska mellersta sonen tatuera sig gubben ska följa med det tar 3 timmar. Jag ska sätt in en blid på konstverket sen.

Annars är det sängläge som gäller

 

Tisdagen den 8 februari 2011 kl. 11:07

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.