Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Funderingar

Kärlek

Det är kärlek när jag

tittar bort mot soffan

och upptäcker att han 

fortfarade ligger

där efter 27 år

 

Tänk att man får sig en funderare när livet är skört.. Vi har prat mycket sen min svärfar gått bort. Vad livet är skört. Jag är lyckligt lottad att jag har en så underbar livskamrat. Vi har bestämt nu att göra lite mera bara för oss och våran trivsel. Det har varit tufft och en lång vinter så man behöver något positivt och roligt att se fram i mot. Vi har också pratat om att skriva hur vi vill ha våran sista färd i livet så barn inte ska behöva stå där mitt i sorgen och även för varandra. Vi har kommit närmare varandra och njuta av det vi har och det vi kan göra i l.livet nu när alla barnen är vuxna. Även fast yngsta sonen bor hemma så är han 22 och kan ta vara på sig själv. Vi behöver få ge oss själva tillåtelse att njuta och bara vara .

 

I dag är det första dagen gubben har jobbat men bara halv dag. Så vi får se hur det varit. Torts influensan så blir det en fredags mys i soffan med lite gott.

 

Fredagen den 11 februari 2011 kl. 16:07

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Snö och blåst

 

Kaos i trafiken och på vägarna snö i mängder tar aldrig slut. Sonen kunde inte ta sig till tåget i morse för inga busar går. Så gubben har kört honom till tåget. Influensan har ett stadigt grepp om in kroppen hostar nästan söder lungorna och feber något jag sällan har. Tur att man inte blir sjuk så ofta. i dag gäller sänglega. gubben kör markörvisen idag med hundar och mat.

Nu är begravningen bokad. Allt är klart förutom att prästen ska komma hem till svärmor. Skönt tycke jag .

Om ni ska ut så kör försiktigt kramar

 

Fredagen den 11 februari 2011 kl. 10:09

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.