Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Mätt och belåten

 

 

Det var värkligen gott med raggmunkar och fläsk. Älskar husmanskost lika mycket som nya spände rätter. Damsugaren fick också jobba idag och vikt tvätt så slipper jag i morgon skönt. Väntar på sonen ska komma från jobbet. Vill höra hur det gick i morse då han var hos doktorn. han har stora problem med håravfall som dom skulle titta på.

Ett bad blir det sen en lugn tv kväll innan sista rundan med hundar. Skönt att gubben kommer hem i morgon så jag får lite hjälp med hudarna.

 

Torsdagen den 17 februari 2011 kl. 17:22

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Varit hos sjukgymnasten

 

 

 

 

Efter många om och men så har jag varit hos sjukgymnasten. Skönt att få en del svar på sina frågor och att han gjorde en genomgång på ryggen. Han vill prova akupunktur på mig när min infektion i kroppen är borta. Jag har aldrig provat så det ska bli intressant, jag är tydligen väldigt om i musklerna runt om kring också. Så jag är inbokad två gånger nästa vecka. Ingen träning alls för mig sa han fören jag är frisk. Så det blir bra promenader med hundarna.

 

Väl hemma så blev det sopp och smörgås till lunch, samtidigt ringde telefon det var gubben. Han hade pratat med son mor för att höra hur det var. Tydligen ska det bli högmässa på söndag då ska prästen prata lite om min svärfar. Hans mamma ville att han och hans systrar skulle vara med då i kyrkan. Vi hade bokat bort på till Långholmen med brunch och rundvandring. Vi diskuterade fram och till baka så bestämde vi att vi ska åka dit men bokade om tiden.
Nu ska jag köra ett varv med damsugaren.

 

Torsdagen den 17 februari 2011 kl. 14:29

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Vaknade tidigt n

 

 

 

I dag ringde kl redan halv sju ska till sjukgymnasten vit tio tiden. Hundar har fått morgonrundan och jag min frukost plus en kopp kaffe. Har haft hostig och snorig natt, känns som det är tillbaka igen full kraft. Vi får se när den vill hopp ut från min kropp. Ska handla efteråt behöver lingon och mera näsdukar. I dag blir det raggmunkar och fläsk.

Ha nu en bra dag

 

 

Torsdagen den 17 februari 2011 kl. 08:40

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.