Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Tidig morgon

7:39 -19 grader vaknade tidig så jag klev upp gubben och sonen sover bara jag och vovvarna som är uppe. Frukost har vi ätit. Lite senare så ska jag gå en kort promenad det är för kallt för långa promenader idag.

Gubben ska till en minnesmässa där dom tydligen pratar lite om dom som har avlidit tydligen i församlingen. Det är gubben och hans mamma och systrar.


Sen på eftermiddagen ska vi på brunch på Långholmen och och gubben för lite egentid njuta och sen gå på en rundvandring. Det ska bli trevligt.


I går så var mina söner och barnbarn samlad för taco midsommardag och trevligt umgänge. Det var roligt att samla alla på en gång. Vi ska försöka att ta banbarn en helg så han får sova kvar.

Ha en bra dag

 

 

 

Söndagen den 20 februari 2011 kl. 07:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.