Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Full fart idag

 

I dag har man varit flitig som en myra. Dammsugit vardagsrum, kök och hallen. Sen blev det 3 maskiner tvättade och tvätt inlagt i skåpen. Hundar fått sina tänder borstade och sina promenader.

Stuvade makaron och korv och rårivna gulbetor, mått och belåten. Väntar på att gubben ska komma från sin mamma. Han har lovat att åka iväg och handla sen så jag ska slippa göra mer idag. Tv och lite data i kväll.

 

Onsdagen den 23 februari 2011 kl. 17:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

God morgon

-16 och en sol när jag och tjejerna var ute på morgon rundan. Dom gillade det inte för dom krampade hela tiden så det blev en kort runda.

I år var jag hos sjukgymnasten det blev ingen akupunktur för han vill ta tag i det andra problemet jag också har. Som jag har haft i många år men som nu har blivit så smärtast. Han misstänker att en nerv som ligger i kläm. Man känner sig som hela ryggen håller på att ge upp. Ska tillbaka på fredag igen. I dag slipper jag i alla falla att springa på en massa. Så hemmet ska få sig en omgång allt från dammsugning till ny bäddat.

I dag ska gubben hem till sin amma för prästen ska komma för genom gång av begravningen. Annars så blir det en lugn dag .

 

 

Onsdagen den 23 februari 2011 kl. 09:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.