Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Lite klagan

 

Då är det torsdags kväll igen. Skönt tycker jag. Min dag har inte varit på topp tyvärr. Han har triggat i gång något. För så ont som jag har önskar jag igen. Tills lut fick jag ta en stark tablett för att överhuvudtaget fungera. Sen låg jag en stund på spikmattan Ska ta ett snack med honom i morgon. Sen blir det att begära en magnetröntgen. Dom tror att en nerv sitter i kläm och att jag har diskbråck nacka kotorna. Kännas som det börjar bli lite mycket av allt.

Ingen dammsugning det tar gubben till helgen. Hundarna fick i stället komma ut i skogen.  Gubben är på möte så här blir det tv och sen en tidig kväll i säng.

 

Torsdagen den 24 februari 2011 kl. 19:50

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

God morgon

Då var det torsdag igen, vaknade vid halv sjutiden jag och gubben låg och pratade en stund innan vi klev upp. Det blir att gå ut lite senare dådet blir lite mildare. Kaffe och dator en stund. Sen blir det en promenad. Jobbigt med armen och axel efter sjukgymnastens behandling, Rammningar hela tiden får ta upp det med honom och sen med läkaren vill inte ha det så här. Vill inte att det ska bl värre än det är efter en behandling.

Ska fortsätta med dammsugning i dag sovrummen och städnig av badrum två idag. Och prat bor en stund i telefon.


Kramar

 

Torsdagen den 24 februari 2011 kl. 09:05

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.