Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Mätt och belåten

Då har denna lördag snart tagit slut. Mätt och belåten blev all gott var det också. Har gjort lite flera bukgrader gud vad roligt det är nu när man kan och har redskapen till att skapa. Det blir lite melodifestival framför tv. Men först ett skönt bad.

Önskar all en trevlig kväll

 

Lördagen den 26 februari 2011 kl. 18:57

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

Vilken dag

 

Jag och gubben sov till åtta i dag. Solen sken in genom persiennerna och jag hörde fåglarna. En riktig toppen morgon. Frukost och sen åkte vi till Albygård i Tyresö. Det blev en tur på isen blad skid och skridskoåkerska människor många var ute denna vackra dag. Det blev nästa två timmar ute sen åkte vi till City Gross för att handla det ska bli schnitzel och råstekt potatis med svampsås. Lunchen åt vi ute idag.

 

Kan inte klaga på dagen och inte har jag haft ont heller fast jag fick behandling igår. Nu ska jag gå två gånger i veckan för behandling.

Önskar alla en trevlig lördag

 

Lördagen den 26 februari 2011 kl. 15:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.