Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

En skön dag

 

Det har varit en skön dag med inga måsten bara vara. Det blev en cykeltur till ett av våran centrum en bit bort. där jag fyndade på intersport, köpte mig ett par sköna byxor Adidas som har kostat 400 men var nedsatta till 150 kr. Sen fyndade köpte ett dusch olja med jordrubbs doft. Servetter som jag ska ha till nästa helg då vi får främmande. Ett par nya tofflor också. Sen blev det en tur till coop som ligger i det nya centrum köpte majskyckling för 19 kr bra pris och lite annat smått och gott.

 

Mellersta sonens hårddisk har lagt av så gubben köpte en ny åt honom som ska installeras. Middagen är också klar det blir lagsans och morötter. Men vi ska åka i väg först för att köpa färg och spackel.

 

Torsdagen den 31 mars 2011 kl. 16:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Ännu en solig dag

 

Låg och drog mig idag också till åtta. Frukost och sen morgonrundan. Härligt att solen lyser idag också inte lika kallt idag. Flitig som en myra var jag i går också röjde lite på tomten när solen värmde så gott. Sen så fick skåpen sig en omgång torkade alla skåpdörrar. Bäddade ren i sängen också. Sen gjort jag en äppelkaka som blev riktigt poppis. Gubben tog med sig till jobbet och bjuder arbetskamrater.

 

I dag ska sonen skriva prov alltså tenta. Efter lunchen ska jag ta mig en cykle tur i det fina vädret. Fort gick det att få tid till magnetröntgen den 5 april.

Ha nu en bra dag.

 

Torsdagen den 31 mars 2011 kl. 09:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

Fortsat städning

I dag låg jag kvar till åtta jag och vovvarna hade en mys stund på morgonen. Frukost och sen morgonrundan en sol som lyser men det var kallt. Har varit minusgrader i natt såg att det var is på gatorna. Var har vart har våren tagit vägen???

I dag ska jag fortsätta med städningen, skåpluckorna ska torkas av och dam torka. Bädda rent i sängarna. Och en cykeltur till centrum.

 

Onsdagen den 30 mars 2011 kl. 09:35

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Ett anorlunda vet besök med humor

 

I dag så var det vet besök inbokad för Lotta. Vid halv tio var vi där och våran snälla vet tog i mot oss med ett leende som alltid. Han tittade och sa sen att det ska vara så, Ja bara skakade på huvudet å sa att gubbe var den som reagerade och vill att vi skull koll upp det. Vi fick oss ett gott skratt. Och våran vet sa att då kan jag ta mig en fika nu. Lotta var glad att hon fick mat när hon kom hem. Jag gillar verkligen våran veterinär klinik lite och familjärt och mycket humor bland personalen.

 

I dag ska det bli städnig torka golv och skåpluckor och en sväng i badrummen. Vi har nu minimerat hotellen som vi vill bo i på våran resa och att våran yngsta son som bor hemma kommer att ta hudarna sköt då kan vi boka och sen njuta av resan.

 

Tisdagen den 29 mars 2011 kl. 10:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Bättre sent

 

Nu är jag äntligen här. Bättre sent en inte alls. I dag har jag varit hos doktorn för vidare utredning på min hand som blir kall. Så jag ska på en magnetröntgen för att röntgen halskotorna. Blev cykel till sjukhuset idag. Väl hemma lunch och sen dammsugning. Nu fäller Lotta så då får den jobba hårt. Vi upptäckte att gipset på Lotta har spruckit så vi ska till vet i morgon bitti. Det tar aldrig slit för henne. Fortsättning kommer i morgon. Gubben är och spelar bowling. Och är är det tv som gäller.

 

Måndagen den 28 mars 2011 kl. 20:43

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Utflyckt och Brunch

Sovmorgon till halv tio frukost och sen åkte vi i väg till Stegsholms går. Där vi gick slinga. Satte oss i solen med kaffe synd att det fortade är i på vattnet men de kommer väl så småningom. Det blev 11/2 timme ute.

Gulla gillar alla stenar.

 

Stegsunds gård på Gålö

 

Myrorna har börjat vaknat

Väl hemma så blev det dusch och sen bra det av till Sundby Gård på Brunch. Inte lika bra som på föra stället men ok mäta åket vi hem efter 11/2. Gubben ser på hockey och jag ska ge mig på min hemsida.

 

Söndagen den 27 mars 2011 kl. 16:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

En dag med mycket frisk luft.

Tyresta by

 

i dag så har vi varit ute mycket. Efter frukost och morgon bestyr så cyklade jag till Tyresta by och gubben tog bilen och Gullan till Tyresta by. Sen tog vi en skön lång tur där det blåste en del men i solen var det skönt. Korvgrillning med deras goa lammkorv och sen kaffe och gubben tog choklad med vispgrädde och njöt i solen. Jag cyklade hem och gubben tog bilen.

Gullan skull undersöka högen med hö som var utlagd mycket goa dofter.

Väl hemma så lämnade vi Gullan och åkte till Länna det finns en butik där som säljer sport kläder och skor mycket billigare all märken. Den heter sportbutiken. Där gjorde jag dagens fynd köpte mig en vår jacka som har kostat 1300 men nu 250 kr en Mckinley och en snygg tröja till mellersta sonen. Sen blev det en tur till djuraffären där jag handlade ett skydd för Lottas gips som hon kan ha utomhus. Lite hundgodis och ett pulver som man ger i maten för fästingar.

 

Min fina jacka som jag är jätte nöjd med.

 

Lördagen den 26 mars 2011 kl. 19:07

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Sovit som en stock i natt

Kan inte klaga i dag sovit gott hela natten till kl åtta. Pigg idag.Frukost och sen ut det var inte skönt i dag kallt som bra den. I går så köpte vi nya cykeln så det blev en premiär tur på eftermiddag roligt med en så skön och bra cykle. Lotta ska ha gipset två veckor till det var sköterska som sa fel föra gången. Så nästa besök blir den 7 april då ska stygnen bort.


Fredag härligt lite fredagsmorgon med gott till kvällen. Ska cykla till Ica Maxi och handla lite gott idag. På söndag ska vi på brunch på Sundby Gård. Det ska vi göra nu en gång i månade. Sen ska vi också boka våran resa till Wien i helgen.


 

Fredagen den 25 mars 2011 kl. 09:59

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Morgon pigg eller inte

 

Sitter här kan inte sova kl är halv fem. Fick många nålar i går av sjukgymnasten. Ingen av dom ville släpa min kropp efteråt men han visste hur han skulle gör. Sen gjorde jag mitt träningspass när jag var där sista gången innan nya gymmet öppnar den 1 april. Vi har bokat så han ska ta hand om mig den 4 april gå igen maskiner och träningen som jag ska göra. Jag gick hem som vanligt med musik i öronen.
Väl hemma så fick hundarna en sväng. Och sen tog jag tag i middagen som blev spagetti med köttfärssås. Efter middagen så åkte vi centrum gubben skull köpa två par nya jeans på Dressman dom sålde nu för 149 kr bra pris. Sen åkte vi till cykel affären för att titta på cyklarna igen. Så nu har jag bestämt mig det blir en röd Monark med lås och lampa jätte fin är den. I dag ska vi köpa den.

Nu på morgonen vid nio tiden ska vi till vet med Lotta för att ta bort stygnen och gipset. Hon ska också få sin vaccination och klippa klon på den gipsade foten. Jag tror att hon kommer att bli glad när gipset är borta.

 

Torsdagen den 24 mars 2011 kl. 04:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Sol och kallt

 

Morgonrundan var lite mer kläder mössa och vantar det blåser kalla vindar. Kan kanske bli lite skönare under dagen solen skiner. I dag ska jag få behandling nr två vid ländryggen med akupunktur. Har en muskel där som inte mår så bra. Men min sjukgymnast säger att det beror på långvarig smärta som jag lever med. Ska också göra mitt tränings pass där i dag. Nästa gång det blir träning där är när nya lokalerna öppnar den 4 ska jag träffa min sjukgymnast så vi ska gå igenom maskiner och nytt träningsprogram.

I går var vi och tittade på cyklar gubben min ska köpa en cykel till mig. Dom kostar ,lite men han vill att jag ska ha en bra kvalitet.

 

Onsdagen den 23 mars 2011 kl. 09:31

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Vilket vår väder

Vårtecken


Vilken dag varmt man förstår det inte riktigt varma vinda.
Har varit flitig idag skurat badrum dammsugit hela huset och skotta bort en del snö på baksidan. Nu går det fort smälter nästa när man ser på snön så skönt. Tvätta två maskiner och varit på långpromenad med Gullan. Hämtat paket och handlat. Nu längtar jag efter min nya cykel vill ut och cykla i vårsolen.

 

Gullan njuter också av våren

 

Härligt när det torkar upp i skogen

 

Tisdagen den 22 mars 2011 kl. 15:39

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Nåldyna

Vårdagjämning idag riktigt varmt ute, Jag fick ett telefonsamtal från min sjukgymnast som hade en återbesöks tid vid halv fyra gud vad glad jag blev. Det var muskelrna i ländryggen som var hårda och det kan bli så när man har gått med smärta så länge. Känner mig som en nåldyna.
Vi bestämde att jag ska träna där i morgon men försiktigt. En dag taget.

Nu har jag bestämt mig att köpa en ny cykel som vi ska åka och titta på. Jag älskar att cykla så det ska bli toppen. Kan också cykla till träningen. Trött är jag nu efter dagen ska se det okända a sen blir det natti, natti

 

 

Måndagen den 21 mars 2011 kl. 20:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

En anorlunda morgon

 

Grått ute, inge sol idag. En seg dag för mig är trött sovit dåligt inatt. Morgon rundan sen så fick jag ta tag i att ringa till sjukgymnasten det var ett väntande utan like alla skulle tydligen ringa nu på månad morgon. Har fått så ont på vänster sida efter träningarna så jag gråter inte bra. Så jag vill boka en tid så han får kolla innan jag tränar igen. Men fick ingen tid fören nästa vecka på tisdag. Jag mailade till honom och så som det var då ringde det på min mobil hade en återbesöks tid halv fyra hurra. Sen ett samtal till försäkringsbolaget för att kolla grupplivförsäkringen. Man får sig en tankeställare när en nära anhörig går bort då¨vill jag se om mitt hus. Gubben ringde sitt för att höra. Skönt när det är klart.

 

Måndagen den 21 mars 2011 kl. 13:00

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Kärlek

Fick inspiration av Elsasmatte.

Kärlek gör mig är Mina tre söner det var något stor när dom kom till värden modersinsikten svämmade över. Fast dom i dag är 30, 26 och 22 så är dom mina pojkar som jag kan gå i döden för. Dom vet att dom alltid kan komma till mig vad det än må vara.

 

Min stora kärlek idag är mitt barnbarn obeskrivligt att man kan känna så för en så liten kille som är så viktig för mig.

Han är livets eftreätt som jag alltid har fått höra.

Min man är min bästa vän som är där för mig vi har gått igenom så mycket men ändå så finns gnistan av kärlek där . Efter 27 år och gifta i 23 år.

Dur har jag alltid haft kärlek för allt från fåglar till hundar har funnits hos mig. Så mina flickor står i centrum just nu för mig den kärleken som dom ger mig den är svår att slå.

Tänka vad käelek är viktigt i livet precis som skrattet .

 

Söndagen den 20 mars 2011 kl. 19:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Barnbarn

 

 

Vaknade tidigt i morse av solen. Gubben tog Gullan på en långpromenad och jag tog Lotta. Sen så fick damsugaren jobba lite. För Lotta håller på att byta päls då blir det dammsugning oftare. Sen bakade jag ett brytbörd till middagen som bestod av viltskavspanna och pasta till. Sen bel det en fruktsallad som jag gjorde. Vid två tiden kom min lilla älskling William med sin far.

 

Sen var det fullfart vi målade tittade i böcker lekte med bilarna och tittade på pippi på DVD. Williams favorit just nu. Sen blev det middag och kaffe. Killarna titta de på hockey. William ville bada så det fick ha skumbad, han älskar vatten pappa har inte bad hemma utan dusch. Dom åkte för en halvtimme sen . Farfar skjutsade dom sonen skulle hämta en vagn som han sett på blocket.

Känner att nu är jag trött efter dagen

 

 

 

Söndagen den 20 mars 2011 kl. 18:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

God eftermiddag

 

Fredag igen trevligt tycker jag Idag så var jag med gubben på lunch det blev taco gott sen körde gubben mig till ICA Maxi där vi handlade middagen idag som ska bli potatis ugn och nötytter file med vitlökssmör och haricuvert ed vitlök Två goa ostar blev det också ST AGUR som vi ska ha till kex och fikonmarmelad i kväll och en cheddar extra stark den var riktigt god. Snön har också hittat Men det 'är gubben som ska ta eftermiddags promenad och kvällen skönt att jag slipper gå ut mera idag.


Men våren kommer väl så småningom

 

 

Fredagen den 18 mars 2011 kl. 15:12

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

Härligt att få allt gjort

 

Härligt att få allt avklarat när man träffar sin bankman Han är värdens gulligaste kille. Då har vi sett över våra huslån och fått bättre ränta och öppnat ett sparade till barnbarn i aktiefonder. Och fått bort gamla kontoskulder skönt nöjda är vi skönt att kunna betala in hela beloppet för sonens tandställning på 16000 blandat. Mer pengar i plånboken hurra

Väl hemma så tog gubben Gulla på promenad och jag tog en lite, liten kiss promenad med Lotta sen tog jag tag i middagen.

I morgon blir det lunch på stan med gubben och på söndag blir det middag med son och barnbarn som jag längtar efter.

 

 

Torsdagen den 17 mars 2011 kl. 22:21

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Bättre sent en alldrig

 

kl 12:10

Klev upp vid åtta idag skönt var trött från i går. Känns att man inte har tränat gym på länge. Sängen blev det redan vid nio tiden i går. En kort kiss runda för Lotta och sen så stack Gullan och jag i väg till skogen. Lunchen är av klarrad det blev egen pyttipanna gott med ägg. Sen så pratade jag bort en stund men vän. I dag på eftermiddagen så ska vi träffa våran bankman för lite förändringar.

 

Torsdagen den 17 mars 2011 kl. 12:08

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

Första tränigspasset

 

 

 

Sol och någon minusgrad nu på morgonen. Men ändå skönt ute på morgon turen. I dag blir det träning hos sjukgymnast i deras träningslokal det var 11/2 år sen jag tränad så. Ska bli roligt att komma i gång . Det vi ska göra idag är jobba på Crosstrainer maskinen. Eftersom dom håller på att höra i ordning deras lokal så är det lite rörigt nu. Så det stora träningslokalen blir invigning 1 april. Då ska min sjukgymnast och jag göra ett träningsprogram för mig. Ingen städnig idag skönt för det mesta gjordes i går. Tar promenaden hem sen från tåget mycket kondition idag. Har också lagt bullar och godis på hyllan för ett part månader framöver.


Ha nu en bra dag   


 

Onsdagen den 16 mars 2011 kl. 09:43

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

En nyttig och varm dag

 

 

God kväll

 I dag så har jag värkligen njut av solen på min baksida. Tidningen och en kopp kaffe Även hundarna har njutit ute idag Jag tog tag i förrådet du är det ordning och reda där igen plus att allt som vi inte vill ha har rensats ut Gubben får åka i väg till återinvigs centralen i vecka och kasta det. Lotta äter och njuter av all ovårdad och gos. I morgon ska jag åka till sjukgymnasten för mitt första träning pass påCrosstrainer
får se hur det går Sofias änglar såg jag i dag fick jag en tår i ögat smärta är inte roligt att ha. Så härligt att se familjens glädje

 

 

Tisdagen den 15 mars 2011 kl. 22:01

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Lugn natt

Sovit gott i natt både jag och Lotta. Klev upp först vid åtta tiden solen sken in genom persiennerna. Sen middag i går för Lotta hungrig var hon mattes mat tjej. Tabellen i lite leverpastej så slank den ner. Tur att vi har tomt för det är det lila hon får gå ut på nu för dina behov. Stygnen ska tas bort den 24 mars då har vi ett återbesök. Allt har gått bra så nu tar vi en dag taget. Jag och Gullan gav oss ut på en kortare morgonreda sol men kallt i luften. Lotta låg vid dörren tills vi kom hem sen pep hon lyckligt att vi var hemma igen. Jag har en del att göra idag så det är bra att sätta fart ,med städnig av badrum och dammsugning i huset.

 

Tisdagen den 15 mars 2011 kl. 10:14

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

Måndag

Måndag igen grått ute men plusgrader, får se om solen vill titta fram sen.

Gubben körde ner Lotta till vet vid åtta tiden för hennes operation. Vi får hämnat henne vid tre tiden. Jag märker på Gullan att hon känner att det är något i görningen hon ville inte äta i morse och var inte så road av morgon rundan. Men jag la in lite gott då åt hon när vi kom in igen.

Tur att man har lite att göra idag så dagen går fort. Vi har haft en underbar helg jag och gubben.

 

Måndagen den 14 mars 2011 kl. 10:14

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

Vilken härlig lördag

Gullan njuter av solen idag

Vilken dag man vaknar till, solen skiner och fåglar sjunger. Sonen har har åkt till sin trevliga spa helg med arbetskamrater på sin praktik plats bra avslut på praktikern han kommer hem i morgon.

Rundan idag


Jag och Gullan tog en lång promenad till skogen njöt av solen och fåglarna körde lite aktivitet och social träning. Mattes duktiga flicka.
Gubben tog lotta hon har jobbigt just nu med sina leder så hon kan inte hänga med så bra. Sen vill jag att det inte får bli värre med meden innan operationen på måndag.

Härligt att se barmark

Gubben har åkt för att jobb en timme idag ska till Hammarby tunnelen där Telia har sina maskiner. Sen ska vi till tippen och kasta en massa och sen en sväng till affären. För att inhandla det vi ska ha till kvällen på tur man hand.

 

Lördagen den 12 mars 2011 kl. 11:05

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

Fredag

 

Då var det fredag igen. Sonen ha äntligen kunnat gå till sin praktik i dag han har legat hela veckan. Det var sista veckan för honom på måndag är det skola igen. Han så åka iväg med jobbet under helgen till Blue Hamam Spa på Lidingö trevligt. Så gubben och jag får lite egentid ska bli skönt också. Lite städnig ska jag hinna med och vanliga träningen för rygg. Ska fortsätta att shopa vidare på nätet.

På måndag är det dags för lottas operation. Med gips i 6 veckor.
Nu ser jag att solen tittar fram hurra vad trevligt.

Önskar alla en trevlig helg

 

Fredagen den 11 mars 2011 kl. 09:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Nöjd med mig själv

 

 

Det blev ett bra besök hos sjukgymnasten han hade tre elever som utbildar sig till sjukgymnaster som fick vara med. Tredje behandlingen med akupunktur och den vanliga behandling för arm och nacke sen behandling för ländryggen diskar. För mig har akupunkturen varit en positiv upplevelses så bra som jag är nacke och arm har jag inte varit på dom senaste 10 åren. Nästa veckas besök ska det bli träning med croissanter. Och sen ska han lägga upp ett bra träningsprogram när nya gymmet är färdigt ska bli roligt.


Promenerade hem från tåget tog 40 min skönt Lunch och nu en kopp kaffe sen ska hundarna få sitt. Ska baka chokladrutor idag något gubben och sonen gillar.

 

 

Torsdagen den 10 mars 2011 kl. 13:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Sol kalla vindar

Solen skiner med det blåser kallt. Men morgonrundan är avklarad. Sen ska jag åka till sjukgymnasten som vanligt. I dag blir det lite nät shopping för våran resa, student och bröllop. Något jag gillar att shopa. Dammsugare ska också få jobba lite sen väntar jag samtal får en gammal gymnasier kompis.

 

Torsdagen den 10 mars 2011 kl. 09:29

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Kvälls blogg

 

Nu förs har jag haft lust att skriva. Jag och hundarna var ute i 11/2 timme idag på morgonen. Sen var det annat som skulle göras handla och sen träna. Mellersta sonen och gubben satt och såg ishockey AIK. Så jag fick gå in i sovrummet för att se arga snickaren. Sen skjutsade gubben hem sonen.

Känner mig trött idag. Så jag ska ta och säga god natt för att orka med morgondagen då är det sjukgymnast igen.

 

Onsdagen den 9 mars 2011 kl. 21:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

En bra dag i dag också

 

Vilken dag, en må bra dag idag också. Fick akupunktur hos sjukgymnasten idag också han känner att jag är mycket mjukare i armen och nacken. Har också fått en övertog som jag kan gör.
Sen prata de vi om träning don håller på att bugga om där så det ska bli ny tränings lokal med nya maskiner så vi bestämde att jag ska köra köra corsstrainer där som han ska gå igenom med mig. Det är också bra för min lindrygg. Gubben har fått samma han ska göra så då kan vi gå tillsammans.Till middag blir det en kycklingträtt och ris. Sen blir det tv kväll

 

Tisdagen den 8 mars 2011 kl. 15:46

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

Vaknad av solen

 

Sol och åter sol då blir jag på toppen humör. Frukost och morgonrundan avklarad. En stor kopp kaffe intas nu och en maskin sängkläder körs. Ska hänga ut täcken och kuddar på vädring.
I dag blir det sjukgymnasten sen en skön promenad hem från tåget. Ska in en sväng till djursfären så vovvarna får lite gott. Lunch och skön promenad med tjejerna blir det också. Får se om jag tar tag i förrådet idag.

Jag och gubben har planer på att köpa oss en Crosstrainer. Våra sjukgymnaster har rekommendera det ska vara bra för oss

 

 

Tisdagen den 8 mars 2011 kl. 09:53

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

en kärleks förklaring till min man

Du
du är den som får mig att andas
den som älskar villkorslöst
älskar mig som mest

du är mitt ljus,
min strimma i mörkret,
få mig att se hoppet.

du är den som håller min hand,
tröstar min sorgsna stund
den som ger mig livet

du är längtan efter mera kärlek
så stark, ser ömhet i mig.
du är min sanna kärlek
den som är mitt hjärta
du är min kärlek

 

Måndagen den 7 mars 2011 kl. 22:43

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

kvälls svamel

Känner mig nöjd med dagen. Har fått gjort så mycket. Rensat ut i klädkammaren och i stora garderoben mycket som ska kastas. Ut med det gamla och in med nytt nu till våren. Dammsugit gästrummet och torkat golvet. Nu är det bra förrådet som ska städas det blir under veckan.

Det blev en unge i minuten på tv som jag såg. Man kastades tillbaka då man själv skull föda. Jag kom att tänka på min egen förlossningar.

I morgon är det sjukgymnasten som gäller sen blir det promenad hem från tåget. God natt

 

Måndagen den 7 mars 2011 kl. 22:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Skönt ute

 

Kl 14:18
6 plusgrader inte sol men skönt. En timme i skogen med fågelkvitter. Har städat ut klädkammaren och fått lite annat gjort toppen. Ska sy mina nya gardiner och ett par byxor.

Känner mig på toppen humör.

 

Måndagen den 7 mars 2011 kl. 14:29

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Vart tog våren vägen

Vaknade till en kall morgon. Vinter vill inte släppa taget och låta våren få komma ännu.

Sovit gott vaknade till klockan vid sjutiden. Frukost och en morgonrunda blev det. I dag ska badrummen få sitt och tvätta alla handdukar och badrumsmattor. Dagliga träningen ska också göras.
Sonen är sjuk igen det tar aldrig slut.

Sen får vi se vad dagen mer kan innehålla

 

Måndagen den 7 mars 2011 kl. 09:28

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Söndag med bara vara hemma

 

I dag har vi fått vara hemma skönt. Det blev en tur till Tyresta by med hundar sen hem lunch och kaffe. Sen tog jag tag i dammsugning och torkade golven skönt att få det gjort. Gubben plockade ner alla julbelysningar utomhus så sköt att få bort. Affären fick sig en påhälsning behövde fylla på. Sen har vi titta lite på vilket hotell vill bo när vi åker till Wien. Vi längtar värkligen dit.

I går var vi hos svärmor och svägerska. Det blev en underbar god köttgryta och gott hembakt kaffe bröd med släkt vi blev 14 st mycket brat för det var både finska och svenska och mycket skratt. Vi kom hem vid åtta tiden i går. Det var värkligen en trevlig eftermiddag kväll i går.

 

Söndagen den 6 mars 2011 kl. 20:44

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

En skön lördag

 

Det blev en vacker och rofylld begraven. Men nära och kära. Prästen tycker jag var toppen en ung tjej som fick med helheten av min svärfar.
Trevlig efteråt då det blev landgång och öl eller bubbelvanten sen kaffe med tårta. Sen åkte vi till kyrkgården för att lega blommorna som låg runt kistan. Jag och Gubben var helt slut när vi kom hem. Det färdig mat och sen bra att se på tv och bara vara. Mycket tankar för mig som inte hade upplev det förut.

I dag så åkte jag och gubben med hundar i väg på en lång skön tur där vi tog med kaffe och bullar. Satt i solen och njöt av stillheten.

En god lunch framför tv med skidor. Nu på eftermiddagen ska vi åka till svärmor och äta middag vi blir runt 14 st med släkt från Finland. Kan var trevligt att umgås sen blir det tv och bra vila fram till måndag.

 

Jag vill tacka alla här för eran omtanke. Just nu så orkar jag inte att svara var och en kramar


 

 

Lördagen den 5 mars 2011 kl. 14:37

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

En konstig och anorlunda fredag

Sovit gott i natt torts all som ska hända idag. Vande vid sjutiden av att solen sken in. En konstig fredag för mig inte det vanliga som man brukar se fram i mot. Fredagar är min mys dag känns i inte så idag. Lite frukost fick jag i mig. Orolig mage både för mig och gubben värre för gubben. Men jag kommer att vara där för honom i dag. Vid halv 11 tiden så åker vi och hämtar sönerna dom bor på olika håll. Sen bär det av till kyrkan. Eftersom det är min första begravning så få vi se hur det blir.

Önskar alla en trevlig fredag och var rädd om varandra

 

Fredagen den 4 mars 2011 kl. 09:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Vilken dag

Det blev 11/2 timme i skogen idag jag och vovvarna bara njöt i fulla drag varmt var det också.

 

Det blev ärtsoppa och pannkakor till middagen. Strykfri skjortor till i morgon och fixat med kläderna till begravningen. I morgon är det begravning tur att man har fått må så bra idag så man orkar med den tunga dagen i morgon.

Nu blir det tv och en kopp te

 

Torsdagen den 3 mars 2011 kl. 19:05

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Bullbak och sol

 

Vilken dag det blir solen skiner och nu är baket klar det blev kanelbullar och socker bullar. Både gubben och sonen kommer att bli glada idag.

Har bokat en ny tid till läkaren min för fortast utredning på nacke arm. En magnet röntgen och varför handen är så kall hela tiden. Intagit en kopp kaffe och en nu bakat bulle. Sen ska vi ut i skogen och njuta ett tag.

Ha nu en toppen dag

 

 

Torsdagen den 3 mars 2011 kl. 12:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

Tänka att må bra

 

 

 

I går hos sjukgymnasten så så fick jag prova akupunktur. Lite spänd var jag eftersom det var första gången. Det som kändes mest var när han skruvade lite på nålen med det berodde på att mina muskler var så ömma. Sen fick jag lite annan behandling också. När allt var klar så var smärtan bort helt otroligt. Tog tåget till handen sen en sväng till centrum för påfyllning en banan och något att dricka. Sen så gick jag hem i det finna vädret. Väntade bara att smärtan skulle komma men den har inte komet än. Att vara smärt fri är det underbaraste just nu.

Vaknade utan smärta härligt. Gubben tog hundarna innan han åkte till jobbet och jag har satt bulldeg. blev inga bulla i går jag var väldigt trött och slut av all smärta och av behandlingen när man slappnade.

I dag så blir det skogen senare solen har kommit fram ser ut att bli en toppen dag i dag också

 

Torsdagen den 3 mars 2011 kl. 10:00

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Grattis på födelsedagen

Sovit ganska bra vaknade vid halv sju. I dag så fyller lotta 9 år tänk vad tiden går. I dag blev det en tidig runda redan vid åtta vi stack iväg till skogen solen skiner och det var runt -7. Väl hemma så fick födelsedags baren ett gris öra även Gulla fick en. Senare på eftermiddagen så ska hon få märgben något hon älskar med lite leverpastej i.

 

 

I dag ska jag till sjukgymnasten sista gången denna vecka. Komme nog att bli bullbak idag också. Sen kommer jag att gå hem från tåget. Skönt idag när solen skiner så får man passa på.


I går så blev det en kostym som hade kostat 2000 men som var nedsatt till 700. Plus att vi fick 4 vita slipsar för 200 i stället för 600 i bland så ska man ha tur.

 

 

Onsdagen den 2 mars 2011 kl. 09:35

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

Morgonpigg

Vaknade redan vid fyrat tiden men låg kvar till halv sex. Tjejerna följde med mig upp så det blev en tidig frukost. Sonen har precis klivit upp han går upp vid sex tiden för duschaning.

Gubben kommer att ta hundarna på morgonen idag också han tycker det var skönt innan jobbet att ta en promenad och jag får lite annat gjort då. I dag ska jag måla runt fönstret och fönsterkarm i badrummet. Sen blir det att måla fönsterbrädan i vardagsrummet. Lite slamsugning blir det också. En lång promenad sen med vovvarna och liter hudvård.

Gubben och jag håller på att titta på weekend resor till Wien. Vi ska åkt till i maj. Ska bli så roligt att få åka dit det var länge sen jag var där sist när jag bodde hos min mormor som barn.

Kramar

 

Tisdagen den 1 mars 2011 kl. 06:08

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010