Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Morgonpigg

Vaknade redan vid fyrat tiden men låg kvar till halv sex. Tjejerna följde med mig upp så det blev en tidig frukost. Sonen har precis klivit upp han går upp vid sex tiden för duschaning.

Gubben kommer att ta hundarna på morgonen idag också han tycker det var skönt innan jobbet att ta en promenad och jag får lite annat gjort då. I dag ska jag måla runt fönstret och fönsterkarm i badrummet. Sen blir det att måla fönsterbrädan i vardagsrummet. Lite slamsugning blir det också. En lång promenad sen med vovvarna och liter hudvård.

Gubben och jag håller på att titta på weekend resor till Wien. Vi ska åkt till i maj. Ska bli så roligt att få åka dit det var länge sen jag var där sist när jag bodde hos min mormor som barn.

Kramar

 

Tisdagen den 1 mars 2011 kl. 06:08

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.