Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Vilken dag

Det blev 11/2 timme i skogen idag jag och vovvarna bara njöt i fulla drag varmt var det också.

 

Det blev ärtsoppa och pannkakor till middagen. Strykfri skjortor till i morgon och fixat med kläderna till begravningen. I morgon är det begravning tur att man har fått må så bra idag så man orkar med den tunga dagen i morgon.

Nu blir det tv och en kopp te

 

Torsdagen den 3 mars 2011 kl. 19:05

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Bullbak och sol

 

Vilken dag det blir solen skiner och nu är baket klar det blev kanelbullar och socker bullar. Både gubben och sonen kommer att bli glada idag.

Har bokat en ny tid till läkaren min för fortast utredning på nacke arm. En magnet röntgen och varför handen är så kall hela tiden. Intagit en kopp kaffe och en nu bakat bulle. Sen ska vi ut i skogen och njuta ett tag.

Ha nu en toppen dag

 

 

Torsdagen den 3 mars 2011 kl. 12:24

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

Tänka att må bra

 

 

 

I går hos sjukgymnasten så så fick jag prova akupunktur. Lite spänd var jag eftersom det var första gången. Det som kändes mest var när han skruvade lite på nålen med det berodde på att mina muskler var så ömma. Sen fick jag lite annan behandling också. När allt var klar så var smärtan bort helt otroligt. Tog tåget till handen sen en sväng till centrum för påfyllning en banan och något att dricka. Sen så gick jag hem i det finna vädret. Väntade bara att smärtan skulle komma men den har inte komet än. Att vara smärt fri är det underbaraste just nu.

Vaknade utan smärta härligt. Gubben tog hundarna innan han åkte till jobbet och jag har satt bulldeg. blev inga bulla i går jag var väldigt trött och slut av all smärta och av behandlingen när man slappnade.

I dag så blir det skogen senare solen har kommit fram ser ut att bli en toppen dag i dag också

 

Torsdagen den 3 mars 2011 kl. 10:00

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.