Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

En skön lördag

 

Det blev en vacker och rofylld begraven. Men nära och kära. Prästen tycker jag var toppen en ung tjej som fick med helheten av min svärfar.
Trevlig efteråt då det blev landgång och öl eller bubbelvanten sen kaffe med tårta. Sen åkte vi till kyrkgården för att lega blommorna som låg runt kistan. Jag och Gubben var helt slut när vi kom hem. Det färdig mat och sen bra att se på tv och bara vara. Mycket tankar för mig som inte hade upplev det förut.

I dag så åkte jag och gubben med hundar i väg på en lång skön tur där vi tog med kaffe och bullar. Satt i solen och njöt av stillheten.

En god lunch framför tv med skidor. Nu på eftermiddagen ska vi åka till svärmor och äta middag vi blir runt 14 st med släkt från Finland. Kan var trevligt att umgås sen blir det tv och bra vila fram till måndag.

 

Jag vill tacka alla här för eran omtanke. Just nu så orkar jag inte att svara var och en kramar


 

 

Lördagen den 5 mars 2011 kl. 14:37

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.