Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Nöjd med mig själv

 

 

Det blev ett bra besök hos sjukgymnasten han hade tre elever som utbildar sig till sjukgymnaster som fick vara med. Tredje behandlingen med akupunktur och den vanliga behandling för arm och nacke sen behandling för ländryggen diskar. För mig har akupunkturen varit en positiv upplevelses så bra som jag är nacke och arm har jag inte varit på dom senaste 10 åren. Nästa veckas besök ska det bli träning med croissanter. Och sen ska han lägga upp ett bra träningsprogram när nya gymmet är färdigt ska bli roligt.


Promenerade hem från tåget tog 40 min skönt Lunch och nu en kopp kaffe sen ska hundarna få sitt. Ska baka chokladrutor idag något gubben och sonen gillar.

 

 

Torsdagen den 10 mars 2011 kl. 13:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Sol kalla vindar

Solen skiner med det blåser kallt. Men morgonrundan är avklarad. Sen ska jag åka till sjukgymnasten som vanligt. I dag blir det lite nät shopping för våran resa, student och bröllop. Något jag gillar att shopa. Dammsugare ska också få jobba lite sen väntar jag samtal får en gammal gymnasier kompis.

 

Torsdagen den 10 mars 2011 kl. 09:29

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.