Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Vilken härlig lördag

Gullan njuter av solen idag

Vilken dag man vaknar till, solen skiner och fåglar sjunger. Sonen har har åkt till sin trevliga spa helg med arbetskamrater på sin praktik plats bra avslut på praktikern han kommer hem i morgon.

Rundan idag


Jag och Gullan tog en lång promenad till skogen njöt av solen och fåglarna körde lite aktivitet och social träning. Mattes duktiga flicka.
Gubben tog lotta hon har jobbigt just nu med sina leder så hon kan inte hänga med så bra. Sen vill jag att det inte får bli värre med meden innan operationen på måndag.

Härligt att se barmark

Gubben har åkt för att jobb en timme idag ska till Hammarby tunnelen där Telia har sina maskiner. Sen ska vi till tippen och kasta en massa och sen en sväng till affären. För att inhandla det vi ska ha till kvällen på tur man hand.

 

Lördagen den 12 mars 2011 kl. 11:05

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.