Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Kärlek

Fick inspiration av Elsasmatte.

Kärlek gör mig är Mina tre söner det var något stor när dom kom till värden modersinsikten svämmade över. Fast dom i dag är 30, 26 och 22 så är dom mina pojkar som jag kan gå i döden för. Dom vet att dom alltid kan komma till mig vad det än må vara.

 

Min stora kärlek idag är mitt barnbarn obeskrivligt att man kan känna så för en så liten kille som är så viktig för mig.

Han är livets eftreätt som jag alltid har fått höra.

Min man är min bästa vän som är där för mig vi har gått igenom så mycket men ändå så finns gnistan av kärlek där . Efter 27 år och gifta i 23 år.

Dur har jag alltid haft kärlek för allt från fåglar till hundar har funnits hos mig. Så mina flickor står i centrum just nu för mig den kärleken som dom ger mig den är svår att slå.

Tänka vad käelek är viktigt i livet precis som skrattet .

 

Söndagen den 20 mars 2011 kl. 19:18

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Barnbarn

 

 

Vaknade tidigt i morse av solen. Gubben tog Gullan på en långpromenad och jag tog Lotta. Sen så fick damsugaren jobba lite. För Lotta håller på att byta päls då blir det dammsugning oftare. Sen bakade jag ett brytbörd till middagen som bestod av viltskavspanna och pasta till. Sen bel det en fruktsallad som jag gjorde. Vid två tiden kom min lilla älskling William med sin far.

 

Sen var det fullfart vi målade tittade i böcker lekte med bilarna och tittade på pippi på DVD. Williams favorit just nu. Sen blev det middag och kaffe. Killarna titta de på hockey. William ville bada så det fick ha skumbad, han älskar vatten pappa har inte bad hemma utan dusch. Dom åkte för en halvtimme sen . Farfar skjutsade dom sonen skulle hämta en vagn som han sett på blocket.

Känner att nu är jag trött efter dagen

 

 

 

Söndagen den 20 mars 2011 kl. 18:42

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.