Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Morgon pigg eller inte

 

Sitter här kan inte sova kl är halv fem. Fick många nålar i går av sjukgymnasten. Ingen av dom ville släpa min kropp efteråt men han visste hur han skulle gör. Sen gjorde jag mitt träningspass när jag var där sista gången innan nya gymmet öppnar den 1 april. Vi har bokat så han ska ta hand om mig den 4 april gå igen maskiner och träningen som jag ska göra. Jag gick hem som vanligt med musik i öronen.
Väl hemma så fick hundarna en sväng. Och sen tog jag tag i middagen som blev spagetti med köttfärssås. Efter middagen så åkte vi centrum gubben skull köpa två par nya jeans på Dressman dom sålde nu för 149 kr bra pris. Sen åkte vi till cykel affären för att titta på cyklarna igen. Så nu har jag bestämt mig det blir en röd Monark med lås och lampa jätte fin är den. I dag ska vi köpa den.

Nu på morgonen vid nio tiden ska vi till vet med Lotta för att ta bort stygnen och gipset. Hon ska också få sin vaccination och klippa klon på den gipsade foten. Jag tror att hon kommer att bli glad när gipset är borta.

 

Torsdagen den 24 mars 2011 kl. 04:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.