Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

En skön dag

 

Det har varit en skön dag med inga måsten bara vara. Det blev en cykeltur till ett av våran centrum en bit bort. där jag fyndade på intersport, köpte mig ett par sköna byxor Adidas som har kostat 400 men var nedsatta till 150 kr. Sen fyndade köpte ett dusch olja med jordrubbs doft. Servetter som jag ska ha till nästa helg då vi får främmande. Ett par nya tofflor också. Sen blev det en tur till coop som ligger i det nya centrum köpte majskyckling för 19 kr bra pris och lite annat smått och gott.

 

Mellersta sonens hårddisk har lagt av så gubben köpte en ny åt honom som ska installeras. Middagen är också klar det blir lagsans och morötter. Men vi ska åka i väg först för att köpa färg och spackel.

 

Torsdagen den 31 mars 2011 kl. 16:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Ännu en solig dag

 

Låg och drog mig idag också till åtta. Frukost och sen morgonrundan. Härligt att solen lyser idag också inte lika kallt idag. Flitig som en myra var jag i går också röjde lite på tomten när solen värmde så gott. Sen så fick skåpen sig en omgång torkade alla skåpdörrar. Bäddade ren i sängen också. Sen gjort jag en äppelkaka som blev riktigt poppis. Gubben tog med sig till jobbet och bjuder arbetskamrater.

 

I dag ska sonen skriva prov alltså tenta. Efter lunchen ska jag ta mig en cykle tur i det fina vädret. Fort gick det att få tid till magnetröntgen den 5 april.

Ha nu en bra dag.

 

Torsdagen den 31 mars 2011 kl. 09:51

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [9] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.