Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Var är solen var är våren!!!

Kan inte låta bli att gnälla vart tog solen vägen denna helg. Ingen sol hos oss i alla fall. Slut gnällt för idag.

Vi fick trevligt besök idag son och barnbarn. Dom hade varit i badhuset och lekt. Barnbarnet älskar vatten en lite fisk. Så dom fick korv och bröd när dom kom och sen blev det ficka med massa godsaker. Det blev ett par trevliga timmar med lek och mys. Sen körde morfar hem dom. I dag till middagen blev det mos på rotfrukter korv och senaps sås. Gubben lös med hela ansiktet han älskar det.

Ha nu en trevlig kväll

 

Söndagen den 3 april 2011 kl. 19:22

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

Grått och mörkt

God förmiddag! Vaknade till en grå morgon. Åt frukost i sängen trevligt. Sen tog jag och gubben hundarna på en kortare promenad. Det negativa är att hundarna blir så skitiga. Så nu hopps jag framöver på torrare väder.

I dag så åka vi till återvinningscentralen för att kasta en massa skräp skönt. Sen blir det en lugn dag. Inget inplanerat än så länge.

 

Söndagen den 3 april 2011 kl. 11:41

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.