Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Solen och värmen komm tillslut

En dag i träningens täcken riktigt roligt med så nya maskiner som är anpassade efter ens egen tränings form. Nya snygga lokaler och en toppen sjukgymnast som hjälper mig nu framåt. Cyklade hem från handens tågstation. I det vackra vår vädret som äntligen kom. Har precis varit ute med Gullan på en timmes promenad i det vackra kvälls vädret varm och skönt.

 

Måndagen den 4 april 2011 kl. 18:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Första dagen på gymet

Grått ute idag också, men varmare. Dom har lovat sol så vi får se. I dag är det min första dag på nya invigda gymmet med sjukgymnasten som instruktör. Det ska bli roligt att få komma igång. Kommer att cykla ner till tåget bar uppvärmning sen tåget en station.

Har funderingar på att köpa mig ett par Shape-ups skor. Har vänner som har provat med gott resultat. Har kollat upp lite fakta så får vi se.

 

Här är skon jag tänkt att köpa

 

Måndagen den 4 april 2011 kl. 10:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.