Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Tidig morgon och fint besök

Tidig morgon för oss klev upp vid sextiden tvättade håret och åt frukost medan gubben duschade. Hundarna fick gå ut på tomten morse.

Sen vi kvart över sju så klev vi ut genom dörren. När vi skulle gå till parkeringen så ser jag en bil där det står arga snickaren, fört tänkte jag att finns det en firma som heter så. Men när vi gick till parkeringen så stod det en massa bilar och en jätte lastbil. Då såg jag Anders som han hete han hejade. Sen så jag film timet. Går inte att undvika i vårat lilla område. Vet inte om jag skulle vilja hänga ut mitt liv i tv för att få renoverat.

 

Sen bra det av till hötorget där jag var på magnetröntgen. Jag gillar inte riktigt att göra det för jag har svårt med trånga utrum där jag känner mig instängd. Men jag fick bra hjälp så jag fixade det. Dom 20 min som det tog. Sen bra det hemåt. Sen till mataffären för att inhandla en del till lördagen då vi ska ha vänner på middag.

Jag tog tag i hemmt med dammsugning och städning av uterummet. Men gubben tog hundarna. Nu blir det bra vila.

 

Tisdagen den 5 april 2011 kl. 14:43

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.