Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Tränat med nya skorna

 

Har invigt mina nya shap ups skor det blev 1 timme och 15 min. Båda jag och Gullan fick motion så sköna var dom.  Hadde inga problem att gå i dom. I morgon så åker gipset av hurra.

 Fick lite solsken på eftermiddagen . Nu är det runt 8 grader varmt äntligen så kan det bli riktig vår

 

Onsdagen den 6 april 2011 kl. 21:11

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Inget springade hit och dit i dag

Lugn morgon inte känna att man behöver kliva upp till något . Så det blev till åtta innan ja satt ner fötterna på golvet. I dag ska jag ta tag i hemmets vår . Ingen sol idag men runt 8-9 när jag gick ut skönt.

Dom har börjat att sopa upp sanden runt om det gilla jag. I morgon kommer min skor som jag har beställd. Får börja försiktigt så jag tränar in dom.

Gulllan och jag ska ta en skön lång promenad efter lunchen. Nu är det bra i dag kvar sen så i morgon bitti ska gipset av jag tror att fröken kommer att gilla det. I dag blir det kyckling med ris och currysås.


Önskar all en bra onsdag

 

Onsdagen den 6 april 2011 kl. 10:12

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.