Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

God eftermidag

 

Varmt och gott idag solen skiner och man vill inte inne.

I dag så var det träning som gällde för mig då har jag gjort det jag ska för denna veckar varit i kontakt med vet i morse för Lotta vill fortfarad inte stödja på benet. Vi tror att det är stiftet som dom opererade in som gör ont. Så¨vi ska ditt på måndag, blir nog troligt att dom får ta bort den. Var lika dant på andra benet.

 

Hemmet fick sig en omgående idag ett av badrummen är ren så man kan spegla sig i . Dammsugit kök, vardagsrum och hallen. Så blir det badrum nr två i morgon och sovrummen ska också domsuggas. Tvätten hänger ute och torkar luktar så gott när man får hänga ut den.
I dag blir det ärtsoppa och pannkakor till middag.

 

Pratade med sonen han frågade om vi ville vara barnvakt på lördag till söndag. Klart vi vill ska bli roligt att få rå om solstrålen.

 

Torsdagen den 14 april 2011 kl. 14:47

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.