Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Vilken dag

 

I dag har jag inte haft lust eller tid att sitta vid datorn.
Hämtade barnbarn vid tio tiden sen bra det av till Tyresta by med saft, kaffe och bullar. Vi valde barnvagns slingan på 5 km. Sen blev det korvgrillning. Man kan köpa deras goa korv och grill där. Stor dramatik då två hingstar bråkade med varandra det var stor för Barnbarn. Efter korvgrillning och fika så blev det lite fotboll det gillar killen.

 


Efter nästan tre timmar så bra det hemåt. Där jag fick hjälp av William med lite trädgårds städnig på allmänningen. Sen en tur till sandlådan.
Det blev en tur till sko butiken får nya vår skor till killen. Jag gillad dom.
Middag som blev spaghetti och köttfärssås. Ett bad som är det bästa han vet farmors lille fisk. halv åtta somnade han ovaggad. Så nu ska jag också krypa ner i sängen så vi orkar med morgondagens roligheter.


 

 

Lördagen den 16 april 2011 kl. 22:02

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.