Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Hinner inte med datorn märker jag

 

Full fart hos mig just nu tredje dagen jag ska i väg på något.
Känns som jag inte riktigt får vara hemma och göra det jag vill göra. Så datorn har fått stå tillbaka ett tag. Kallare idag kom lite regn på morgon rundan med det försvann. Lotta går bättre och bättre nu på sitt ben så det var stiftet som spökade.

 


I går så blev det Tessan dag hos hudvårdssalongen med ansiktsbehandling och massage. Fick beröm för min hud roligt att man har fin hud fortfarad. Sen blev det storhandling så alt som var slut är nu på fyllt skönt lite småsaker ska inhandlas i dag.

I dag så ska jag träffa min doktor för att få svar på magnetröntgen och hur vi ska gå vidare med min kalla hand. Sen ska jag ta en tur till handens centrum får att shoppa lite nya toppar behöver lite sådant.
Men först blir det lite städnig lunch innan jag ska i väg.
Gubben min håller på att tittar på en ny bärbar dator till mig. Det blir inte aktuellt fören i december då den jag har ska tillbaka. Men kan var bra att se vad som finns på marknaden.

 

 

Onsdagen den 20 april 2011 kl. 10:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.