Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

God kväll

Vilken skön dag man har haft. Städat och njutit av vädret. Vi var och köpte foppa tofflor till William. Sen blev det coop för grillkål så i dag har vi välkomnat våren med att grilla korv. Sandlådan var också givet får plutten. Sen så fick han ta sig ett bad då log han med hela ansiktet. Nu väntar vi på att pappa ska komma och hämta honom vet inte riktigt när det blir i kväll.


Vi firar inte påsk så som vi gjorde när barnen var små så här blir ingen påsk pynt alls. Vi brukade åka till svärföräldrarna hela gänget för middag. I år så frågade min svärmor om vi ville komma jag tackade nej, gubben och sönerna ska åka. Så jag får en skön eftermiddag kväll ensam skönt. På söndag ska jag ha all mina barn och barnbarn på middag. William ska få påskägg som vi ska gömma.

 

 

Torsdagen den 21 april 2011 kl. 18:28

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Glad Påsk på er

 

God morgon eller kanske förmildra solen skiner ser ut att bli en var och härlig dag. Vi fick oväntat besök i går barnbarn sov över inatt. Lite ändring i planeringen. Sonen skull till Tysktalande med min lillebror över natten. Så farfar hämtade honom i går kväll. Gissa om han blev glad då han fick sin nya fotboll som bi köpt. Killen som älskar bollar. Nya vårjacka och kepsen var ett hit också. Farfar körde honom till dagis nu på morgonen. Sen så hämtar han honom efter 12. Han ska vara här till pappa kommer hem i kväll.
 

 

En massa prover togs igår en del reumatiska prover också. Nu tid 19 maj då provsvaren kommer ska träffa läkaren då. Hon vill skicka mig till reumatologen för vidare utredning. Jag är ett mysterium när det gällde min hand. Dom hittade en del i kotorna i nacken men inget som har med handen att göra. Så vi får se vad som händer framöver.

 

 

Annars så ska jag ta tag i dammsugningen och städa badrum två. Sen ska jag göra egen köttsoppa och pannkakor till det .

Önskar alla en glad påsk

 

 

 

 

Torsdagen den 21 april 2011 kl. 09:59

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.