Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

En härlig dag i dag också

På  utflyckt  till Tyresö slott

 

Sov morgon till halv nio. Sen en god frukost sen tog vi bilen till Tyresö Slott får rundvandring med hundar och en lunch på udden. Jag tycker det är så vacker där så var det en lagom runda för Lotta.

 

Kan inte bli härligare när solen glittrar i vattnet

Sen bra det av hemåt för lite trädgårds arbete. Nu har vi lagt duk och sten vid sovrumsfönstret där min stora planterings låda står. Fick fick sten av våra gulliga granar som beställde ett helt lass, och fick massa över. Så nu har vi lagt sten där vi behövd det. Det kommer att två stora krukor med växter på varje sida av lådan också.

 

Gubben ska sätta lite stöd runt vinbärsbuskarna och jag ska köra vatten spridaren sen. Kaffe och dator en stund. Sen blir det hemma gjord pizza i dag.

 

Måndagen den 25 april 2011 kl. 15:39

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.