Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Livet kan förändras fort

Livet ger och livet tar. Men kan ändå inte tycka det är rättvist. Var inne på min ena uppfödares sida där jag läste att hennes livskamrat har gått på under april . Värdens snällaste kille var han. Vi var mycket hemma hos dom och på alla hundträffar så. Han ställde alltid upp på alla och var så underbar med hundarna. Det är runt två år vi slutade att umgås med dom. Jag skänker en tanke till hans fru och döttrar i deras sorg.

 

När solen gått ner

 


När solen gått ner
och himlen är mörk


När stjärnorna tindrar
Och världen sveps in
I månens silverne sken

 

 

Då släpper vi taget
Andas sakta ut
sjunker tillbaka


Ned i drömmarnas hav
Vi förs av dess strömmar till fjärran stränder

 

 

Onsdagen den 27 april 2011 kl. 22:39

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Tisdags kväll

Kväll igen. Känns som jag har hunnit med en massa idag. Hela huset har blivit damsuget och båda badrummen är rena och doftar såpa. Två maskiner med handdukar och sängkläder har också hunnit med. Och nu så hänger det ute på torkvindan. Köttsoppan är också klar för att ätas i morgon. Hundarna har fått sina promenader och mat. Nu blir det att slöa framför tv med en kopp blåbärs te. Gubben köpte nya delen till maskinen så ny är den som ny igen.

 

Önskar alla en trevlig kväll 

 

Onsdagen den 27 april 2011 kl. 19:26

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Räknigarna betalda och städ dag

 

Full far här. Räkningar inbetalda och deklarationerna klara. Tom mina barns också. Sen så blir det städnig för hela slanten. Passa på idag när det inte är lika fint ute. Stor kok idag också ska göra köttsoppa till i morgon. För i morgon har jag inte tid att stå vid spisen då ska jag till frissan och sen på eftermiddag ska Gullan till vet för klo klippning.

Grattade min svägerska idag som blir 60 och ska på kryssnig.

Hittade en snygg liten resväska till mig.  och ett nytt munstycke för att ha till damsugnig när mina hundar fäller. Gubben var på Nilfisken butik i morse för att köpa en del som har gått sönder på min damsugare.

Önskar all en trevlig dag.

 

Onsdagen den 27 april 2011 kl. 11:03

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.