Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Veckan kom och veckan gick

Fredag igen veckan kom och försvann. Sovit dåligt inatt så det blev sovmorgon till halv nio. Frukost och sen en morgonrunda som alltid. Sonen åkte i förmiddags till Uppsala ska fira valborg med goa vänner kommer hem på söndag så det blir bra gubbe, jag och vovvarna.

Nybadad Lotta äntligen så fick hon sig ett behövligt bad. Lovar att hon var smutsig efter vinter och allt annat hon ha gått igenom. Ren och luktar som en viol. Ska ta Gullan efter vi varit i skogen.

I dag blir det grillad entrecote och en sallad och ett glas rött. En god efterrätt också¨ska vi lyxa till oss har ett recept jag fått får en god vän på en så god glastårta med digestiv och philadelpia ost.
Jag också beställ t två klänningar som jag tycker om och lite annat. Tyvärr så har jag inte hitta några klänningar ute som jag gillar.

Önskar all en trevlig fredag

 

Fredagen den 29 april 2011 kl. 13:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.