Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Valborg

Havet idag vid Gålö

Då var det valborg igen. Lie finare väder än det brukar men kallare idag. Vi åkte till Gålö i dag med hundar och fika korgen. Satte oss vid vatten och njöt i solen. Både hundar och människor.

 

Sen blev det en sväng till trädgårdshandeln, köpte två vackra blommor till altan och en murgröna och två tomatplantor. Ska ta kort i morgon på blommorna vet inte vad dom heter. Sen tog ja tag i planteringen av allt som skulle i jorden och i krukor. I dag var det Gullans tur att få bada vattnet var smutsigt så nu luktar hon som en nyponros.

Lotta njuter på stranden på Gålö

 

Ingen valborgsfirande för oss vi är hem och tar det lugnt. Ätit gott och gubben ser på ishockey nu. Önskar alla en trevlig valborg.

 

Lördagen den 30 april 2011 kl. 20:33

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.