Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Allt klart nu inför resan

 

En dag med en massa att göra. Då har jag betat av allt, så nu kan vi åka i väg i morgon i lugn och ro. Det blev en tur till centrum på förmiddagen inhalade mina byxor som jag hade sett och gillade. Sen blev det lite rese kitt allt från schampo till munskölj. Så bra med dessa små förpackningar tar inte så mycket plats i resväskan. Nu återstår bra packningen det gör jag nu på kvällen. Var hos vet nu på kvällen och tog bort stygnen på Gullan det gick jätte bra läkt toppen tyckte dom.
Skönt att det är klart nu. Sitter här nu med färg i håret sen blir det en dusch och tv. Får se om jag kan sova inatt brukar ha lite resfeber inför resan. Det bär av halv sju i morgon bitti. Upp tidigt. Sonen har fått instruktioner på vad som gäller med mat och annat för hundarna. Sen kommer äldsta sonen över på Lördag och grillar lite då får han sällskap. Vi hörs när jag kommer hem.

 

Torsdagen den 26 maj 2011 kl. 19:12

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [12] Kommentera detta inlägg

 

Bakat nu på morgonen

Rimbobullar

 

En lika bra natt som i går hurra få dom tabellerna. Solen skiner men det blåser som bara den. Har bakat rimbobullar nu på morgonen dom står nu och jäser. Kaffe och lite data nu. Ska ta badrum nr två och sen sovrummen och kök. För dammsugning. Gubben ska på urna sättning i dag. Sen till kvällen ska vi åka åka handla det sonen ska ha i mat väg när vi är bortta. Äldsta sonen var på planering för min bors svensexa. Han sa vara restman på bröllopet i augusti.

Ha nu en bra dag

 

Onsdagen den 25 maj 2011 kl. 10:04

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Tisdag

 

 

Våran syrensom blommar.

God eftermiddag. Sovit gott hela natten äntligen så fungerar tabletterna mot vallningarna. Mulet och blåsigt i morse men efter hundar fått sitt så cyklade jag i väg till träningen. Regnet han upp mig men jag var bered hade regnkläder med mig. En timme på gymmet sen så cyklade jag hem i ösregnet men inget blåst.

Lunch och duschen tog tag tag i badrum nr ett skurade och bytte rent. Sen blev det en promenad med hundarna och nu så är det kaffe och vila.

 

 

 

Tisdagen den 24 maj 2011 kl. 15:21

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Dagen som blev kväll

 

Då var det snart dags att krypa ner i sängen. Dagen kom och försvann fort. Det blev kyckling med currysås och något nytt som jag köpte i affären här om dagen.Bulgur Mix äpple, ingefära och chili den var riktigt gott. Pratade med mellersta sonen som är med sitt boendet på Åland kryssning. Man börjar oroa sig för det vulkanutbrott och om man ska komma iväg. Men som det ser ut i ny läget så är det ok.

Ny dag och nya utmaningar

 

Måndagen den 23 maj 2011 kl. 22:03

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Måndag

 

Då var det måndag igen. Nu är det bra 4 dagar kvar till vi åker till Wien.
Så nu blir det blockade och städade lite varje dag fram till resan. Ska också handla det sista på torsdag. I morse så fick jag samtal av våran vet på det dom hade skicka iväg till labbet. Gullan hade cystor inget farligt och Lotta hade en inflammations knut inte heller farligt skönt. Gullan har ett enormt bra lek kött ser jätte fint ut så på torsdag ska stygnen bort skön då kan man koppla av på resan och sonen får det bekymmers fritt med hundarna.

Tvättat två maskiner och städat lite. I morgon är det gymmet som gäller. I dag tog jag tjejerna på en timmes skocks promenad det uppskattades av dom Gullan har mycket spring i bena.

Kyckling till middag idag

 

Måndagen den 23 maj 2011 kl. 15:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Trädgårdsarbete

Hittat en skugig plats under vinbärsbusken

 

Kl 15:25 En dag i trädgårdens anda. Vi var och handlade en kalkompost. Vi har haft nät innan så nu blev det att för över allt jord och det som inte fick plats. La vi under buskar och annat på tomten. Städade också ut trädgårds boden gamla krukor och annat då såg jag två små mus bebisar. Gubben tog hand om dom djurvän så vill jag inte göra något så han fick ta det.

 

 

Känner mig nöjd och belåten med kroppsarbete i dag. Kaffe och lite data nu sen så blir det middag dillstuvad potatis och kallrökt lax.  Ska nu ta tag i bilen som ska dammsugas och torkas rent innan vi åker till Wien.

 

Söndagen den 22 maj 2011 kl. 15:37

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Varit överallt idag

Här kan man känna sig liten mot naturen

 

I dag har vi varit överallt känns det som. Började med en tur till Tyresö slott men hundar och lite fika i solen det blev blåbärs paj med vanilj sås och kaffe. Sen bar det av till Ica Maxi för att köpa jord till sonen och till oss. Hem och lämna av hundar och packa in gamla cykeln som sonen ska ha till nya jobbet på månad. Han kommer att cykla från Västerhanige till Berga. Sen bar det av till ÖB och sen en sväng till centrum gubben ville se på ett par Eco skor. Så till löning blir det väl ett par. Sen bra det av hemåt. Får lite kaffe och data. Gubben tittar på arga snickaren. Grillning i dag till middag.

 

Allt står i blomm nu doftar så gott.

Här satt vi och njöt av havet och lugnet

 

Lördagen den 21 maj 2011 kl. 15:12

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Önskar alla en god natt

 

Då ska man snar krypa ner i sin sköna säng. Läkarbesöket gjorde inte mig eller doktorn klokare. Hade två prover som visade lite men inget som var oroväckande eller som kan leda vidare vad det kan vara. Det blir nu en remis till Huddinge reumatologen. Så får vi se när jag får komma och om dom kan läsa musteriet. Fick också veta att min gulliga doktor skulle slutta. Hon ska flyta hem till Australien tycker det är för kallt i vårat land. Så jag ska få välja ny läkare vill gjärna ha en kvinnlig.

Hittade två söta toppar och lite nya trosor. Sen blev det ett besök till

 

hälsobutiken för att se om du kunde hjälpa mig med något bra för mina vallningar så jobbigt just nu. Hops nu att det ska bli bättre med nya tabletterna. Nu säger jag god natt trött är jag. I morgon blir det träning på gymmet.

 

Torsdagen den 19 maj 2011 kl. 22:14

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Torsdag och läkar besök

Blev inget bloggade igår, Solen sken så jag var ute ende och skurade badrum två. Sen så tränade jag zomba hemma det år också bra. På kväll åket jag och gubben till Willys och city gross för att storhandla. Skönt nu är skafferi och frysar och kyl fulla.

Sen tog gubben med sig vovvarna till Gålö till radioklubbslokalen, och själv så såg jag på arga snickaren det var från vårat område.


I dag så ska jag träffa läkaren för fortsatt utredning med min kalla hand och få svar på alla prover som togs. Sen ska jag ta en sväng förbi centrumet för att se om jag hittar lite kläder sopa jag vill ha med på resan.


Eftersom jag inte ska träffa doktorn fören halv tre så behöver inte hundarna vara ensam så länge till husse komme. Det går toppen bra med Gullan hon har inte behövt ha sin tratt en enda gång hon rår inte såret på magen alls.

 

 

Torsdagen den 19 maj 2011 kl. 10:14

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Tisdag natten har varit lung

Vaknade av att solen lyser idag Gullan har sovit gott inatt bredvid mig, själv har jag sovit sämre för man vill kolla henne i mellan åt. Hungrig var hon i morse vill att jag snabbade på med frukosten. Härligt men aptit det har båda mina hundar alltid haft, skull dom inte vilja äta då skull jag bli orolig. En kortare promenad och sen hem.

 

 

Har tvättat rent magen och allt blod som satt där. Och kollat lite vad dom har gjort. Den ena är väldigt lågt från bröst vårat vid armhålan till en bit ner på magen, dom tog bort bröstvårtan och körteln kring den och sen en stor fettknöl. Den knölen som satt på nedre delen vid buken den är liten. Så det är en hel del stygn som ska bort sen.


Jag har val att inte vara borta från dom nu så jag läger träningar och allt annat på hyllan denna vecka. Bara läkarbesök på torsdag.

Ska göra lite nytta idag plantera om en del blommor och städa badrummen

 

Tisdagen den 17 maj 2011 kl. 09:36

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

Skönt att ha henne hemma

Skönt att  ha henne hemma. Vi hämtade henne vid tre tiden. Där vi fick informationen om operationen och vad som gäller framöver. Det blev på två ställen dom fick ta bort ena bröstvårtan och knölen under för det var blod full och sen den andra knölen som jag visste om så hon är sytt på de upp och nere på buken ser ut som en nåldyna stakars liten. Hon var glad att vi komma och jag fick en massa pussar mattes puss gurka. Värk och antiinflammatoriska tabletter i 7 dagar och sen efter tio dagar ska stygnen borr dagen innan vi åker till Wien. Vill ha det gjort så man kan koppla av där. Korta promenad och lugn och ro. Ingen träning för mig denna vecka vill inte lämna henne nu. Så om 10-14 dagar får vi besked om tumörerna.

Lev hämt mat idag, skönt då man vill ha fokus på henne. Hon var så hungrig när vi kom hem så hon pep något jag inte brukar höra så ofta. Nu sover hon gott. Lite tv och en kopp te blir det efter dagen.

 

Måndagen den 16 maj 2011 kl. 19:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Del två

 

Har pratat med vet vid 11 tiden all hade gått bra och de andra han skull kolla var ok. Tumören så inte utan att var den farliga men dom skickar alltid i väg den ändå så nu får man vänta på provsvaren.

När jag och lotta var på våran eftermiddags runda så ringde dom och sa att vi kunde hämta hämmat skrutten. Så nu väntar jag på husse som ska komma och hämta mig. Jag vill vara med när vi hämtar henne.

 

Måndagen den 16 maj 2011 kl. 14:27

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Orolig matte

Sovit gott inatt det var ett tag sen jag sovit så bra. Vaknade till en gråmulen och svalare dag. Gullan och jag passade på att ha en gosse stund i sängen innan hon och husse skulle till vet. I blad så undra jag om hon har ett sjätte sinne och känner på sig att det är något på gång som inte till hör rutinerna. Hon ville inte komma när husse ropade på henne att dom skull gå ut hon låg kvar i sängen med mig. Smart tjej, nu väntar jag bar på att dom ska ringa så jag får höra hur det har gått och vad dom säger om dom andra två sakerna jag ville att han skulle titta på.


Har stoppat en maskin med sängkläder och varit ute på morgon rundan med Lotta. Kaffe och dator sen så blir det kanske en sväng till Haninge centrum får att leta vidare kläder till mig. Återkommer om Gullan när jag vet mera kramar

 

Måndagen den 16 maj 2011 kl. 09:54

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

I barnbarnets tecken

Vaknade till en gråmulen och regnig dag. Men farmors solstråle skull kom och hälsa på så jag fick sol inomhus. Son och barnbarn kom vid 12 tiden. Då drog farfar i gång grillen lite korv med tillbehör som lunch skulle ätas. Sen blev det kaffe med hembakt. Full far med barnbarn som alltid. Mycket lek och målade i målböcker. Sen så följde barnbarn med på eftermiddags promenaden med vovvarna.

 

 

Det blev mer grillat till middag då var det kött med mandelpotatis i ugnen. Och egen hemma gjord glass med jordgubbar. Sen så tog William ett tupp lur efter middagen mät och trött. Härligt med bar som kan sova överallt utan att bry sig. Dom åkte hem vid sjutiden.
Nu så ska jag ta och krypa ner i sängen , tackar för mig idag. I morgon ska Gullan opereras för sin juver tumör som ska bort mycket men tumörer här just nu.

God natt

 

Söndagen den 15 maj 2011 kl. 22:26

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

God förmiddag

 

Vaknade tidigt ville inte men det blev bra så. Vi blev väckta i natt vid halv tre tiden av att det smällde en massa smällare. Gulllan blev så stressad efter som hon är så rädd för dom. Jag blir så galen, hade man inte legat ner bäddad hade jag gått ut, vill inte säga vad jag skulle ha gjort med dom.


Lite gråmulet och svalare här idag. Gubben har åkt till landet dom ska lägga i bommarna och ha möte. Sen ska ha förbi till Gålö och lämna målarfärg till radioklubben. Själv ska jag gå och strosa lite i affären för att se om jag hittar lite kläder till resan och sommaren.


I kväll är det melodifestival som jag ska se, då blir det lite gott att äta. Grillning blir det idag till middag.

Önskar alla en trevlig lördag

 

Lördagen den 14 maj 2011 kl. 09:27

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Fredag så skönt

Här har det varit full rulle idag. Husse åkte i väg i morse med Lotta och jag skulle träna på gymmet och träffa sjukgymnasten. Sen blev det lunch och kaffe och en lång skön promenad med Gullan. Husse hämtade hem Lotta vid tre tiden allt hade gått bra. Nu har dom skicka iväg tumören till labbet så får vi svar sen. Hungrig var mattes flicka när hon kom hem. Med tratten på, gubben lämpade av henne och med sonen så åkte vi och handlade.
Nu så ska jag äntligen sätta mig ner och njuta av middagen som idag är mat paj på champinjoner, kassler och bladspenat, vitlök/ört ost och grädde. Min favorit paj och ett glas vitt.

Ha en skön fredag

 

Fredagen den 13 maj 2011 kl. 18:01

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Skönt att kunna vara hemma

 

Lite mindre sol idag men skönt ändå. Skönt att inte behöva åka iväg i dag utan kunna ägna riktigt mycket tid till hundarna. Det blev en timme i skogen idag med fågelsång och stillhet. Sen så tog jag en kaffe och pratade bort en stund med en vän och sen med gubben. Sen så tog jag tag i hemmet dammsög och torkade golv doftar så gott. Har satt på en maskin passar på så jag kan hänga ut sen. Ska ta och inviga mitt fina bord som gubben har snickrat där jag kan stå och planer om blommorna i krukor.

 

Gubben hade trevligt i går på utomhusfesten som dom hade i Farsta där gubben jobbar. God matt och trevlig underhållning. Så jag sov när han kom hem i går. I morgon så ska Lotta legas på operations bordet för att ta bort det som sitter utanför hennes rumpa. Hopps nu att det är slut opererat på henne.

 

Torsdagen den 12 maj 2011 kl. 12:58

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Onsdag med sol och värme

 

Vakna pigg och utvilad idag. Så jag och vovvarna gick på morgon rundan redan vid 8 tiden svalt och skönt för dom. Sen han jag med en kopp kaffe innan jag cyklade i väg till träffen med min sjukgymnast. Vi gick igenom resten av tränings programmet, han kände igenom nacken också. Sen så tog jag tag i träningen på gymmet en timme och sen cykling hem. Väl hemma så blev det lunch och en kopp kaffe på altan. lite vattnig av växter och gräsmatta har jag också hunnit med.

 

Gubben blir kvar i dag efter jobbet för dom ska ha en stor fest för anställda med mat och uppträdde. Får se när han kommer hem i kväll. Så det blev bra jag och sonen till middagen idag. Gravad lax, färskpotatis och gravlax sås gott var det. I dag blir det jag som får gå kvällsrundan med hundar och sen så blir det nanna kudden

 

Onsdagen den 11 maj 2011 kl. 19:22

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

Vilken dag

Vaknade redan vid femtiden det är för varmt att sova och jag var nog lite orolig också. Men jag somnade om till och från till klockan ringde vid sjutiden. Hade planerat att göra lite nytta idag när jag inte hade träning dag men det sket sig. Min förmiddag blev att jag fick åka till ögonakuten på sös i förmiddags. Har nu i två dagar känt något konstigt i ögat irritation och som det låg något över hinnan. Gubben fick komma hem från jobbet och skjutsade mig till sjukhuset. Jag har tydligen en infektion. Fick veta att jag har något som heter pingveculum som inbärga.En pinguecula är en liten, vanligen gulaktig, förtjockning av bindhinnan (den vita yttre hinna som skyddar ögat). Den utvecklas i utsatta områden i bindhinnan (dvs vid 3 eller 9-tiden och aldrig på klockan 12 eller 6). På grund av detta, läkare tycker att det är relaterat till damm, vind och solljus exponering under många år. Ibland en pinguecula kan bli inflammerad, som en förutsättning för att som pingueculitis. Orsaken till pingueculitis är okänd men det finns inga kända smittämnen i samband med manifestation. Om en inflammerad pinguecula orsakar obehag eller kosmetiska problem det kan behandlas med antiinflammatoriska recept. Så nu har jag fått ögondroppar och cortison salva. Viktigt att jag använder solglasögon i solen. Var ingen fara för synen skönt.

 

Harv aldrig haft problem med ögon så jag tyckte det var viktigt att kolla upp det. Tog tag i badrummet och tvättade rent handdukar och dusch draperi som sen fick hänga ute. Hundarna fick sig en promenad dom orkar inte mycket i värmen. Sen så gjorde jag min favorit kaka. Men hallon, blåbär och björnbär med kardemumma, toppad med nötter och vit choklad en fröjd för gommen. Middagen är avklarad och kaffe och den goda kakan har avnjutits på altan. Hämtad mitt paket från ellos en klänning passade och två toppar resten åker tillbaka.
Det var min dag i sin helhet


 

Tisdagen den 10 maj 2011 kl. 17:52

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Vill inte vara inne idag

 

Lite senare än vanligt har jag hittat hit. Sol och värme lockar mera just nu. Åkte redan vid halv nio till Gymmet så härligt att kunna cykla hela vägen. Väl hemma igen så blev det kaffe och några samtal ett till gubben och ett litet bästa vännen och ett till ellos där jag väntar paket.

 

Sen blev det lite planering av blommor och hänga tvätten ute det gillar jag. Lunchen idag blev strimmig med mos och rårivna morötter. Skrivit matlista behöver fylla på igen.

Sen blev det en tur på eftermiddagen med vovvarna då vi mötte en hundkompis husse. Ingen hund den låg på bagarmossen för han hade blivit ormbiten i går. Han skulle hämta honom nu på eftermiddagen hade tydligen förhöjda levervärden läskigt med huggormar.

 

I dag blir det kyckling till middag. Gubben har börjat att simma kan vara bra för hans onda ben. Han gör det innan jobbet på morgonen. Nu säger jag hej svejs ska hänga ut sängkläder som är färdig nu i maskinen

 

Måndagen den 9 maj 2011 kl. 15:00

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Sommar värme

Her och fru svan

Vaknade tidigt i dag så efter frukost så åkte vi i väg till gålö med kaffe och äggsmörgåsar. Det blev en tur längst vattnet, med kaffe paus och lunchpaus.Det blev två timmar ute vid Gålö. Sen bra det av till Jula för att handla nya trädgårds handskar, och pensel. för vi ska olja in staketet idag. Sen coop för lite komplettering till middagen, som idag blir fisk, strömning till mig och vit fisk till son och gubben.

 

Lotta kan njuta i mattes knä

 

Utomhus är vad som gäller, Ligger på filten med datorn occh har njuti av en god grillad korv och en kopp kaffe med en vaniljbulle. Vill inte vara inne idag när solen skiner från en klarblå himmel.

 

Lotta och Gullan njöt av havet  idag

 

Söndagen den 8 maj 2011 kl. 14:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [5] Kommentera detta inlägg

 

En utomhus dag hela dagen

 

Sovmorgon till hal nio idag sen har det varit full fart utomhus hela dagen. En morgonrunda som alltid med vovvarna sen var det vårstädning i vårat villa område. Tre timmar arbetade jag och gubben ute med granarna. Sen blev vi bjudna på kaffe och hembakt som en liten paus,. Sen gjorde vi klar det sista och vid halv två tiden så bjöd föreningen på hamburgare och dricka det var gott efter hårt kroppsarbete. Nu är det fint i vårat område igen. Så nu ska kille komma att sopa hela området också.

 

Sen blev det en tur till Tyresta by med hundarna och sen en sväng till affären. Sen tog jag tag i vattrade av blommor utomhus och inomhus.
Middagen avnjöts på inglasade altanen. Nu blir det ett skönt bad sen lite tv och ost och kex.

 

Lördagen den 7 maj 2011 kl. 17:55

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Fredag med mina söta flickor

Fredas kväll, Dagen har bara runnit iväg. har nu planerat all blommor och sått frön av sallad, paprika och slanggurka. Som måste göras inomhus. Citron och blyblommorna får vara inomhus tills det blir varmt ute. Soligt men intet riktigt varmt ute.

Fick veta att en vän till mig att hennes hund hade fått somnat in. Han hade epilepsi. Det är tredje personen i min omgivning vars hund har tagits bort. En märklig känsla kommer över mig. Man blir lite mera överbeskyddade på sina hundar. Känns inte bra att lägga dom på operations borde just nu.

 

Det blev grillkol och rå stekt potatis och tomater i ungen. Gott var det nu blir det tv och ett glas vitt

 

Fredagen den 6 maj 2011 kl. 18:35

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Solen har hittat tillbaka

Blommar så vackra vita blommor

Vaknade av att solen har hittat tillbaka härligt. Sovit rätt så bra i natt fick ta en tabell igår för nacken och armen. Son till skolan och gubben till jobbet. Satte jag mig och åt frukost, sen blev det 40 min i skogen Lotta var glad att hon fick hänga med det gick toppen bra.

 

Blyblomma

I dag ska jag plantera två stycken Blyblommor och ett citron planta som jag fick i går. Ska bli spände. Blyblomman kommer från Sydafrika och blommar från maj till oktober den får man ta in till hösten så dom ska vara i krukor. Citron plantan har jag köpt special jord och flytande näring. Den får stå på inglasade altanen. Lite fröna blev det också som jag ska så. Morot, gurka, plocksallad rocket mix i kruka och papprikta mix söta.

 

En av plantorna som jag köppte.

 

Fredagen den 6 maj 2011 kl. 10:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Varit vaken sen 4

Kaffe så man vaknar till. Lotta har hållt oss vakna sen kl fyra i morse. Hon har varit lös i magen och velat gå ut hela tiden. Både gubben, jag och hon är trötta. Till saken hör att vi fick en akut tid till vet i går. Hon ville bajsa hela tiden med det kom inget . Vet att hon ska vara ok i magen och inte fått något konstigt att äta. Efter långrundan med Gullan fick on en kort runda hon satte sig hela tiden. Då vill jag titta i rumpan för att se om det satt något där. Då såg jag att det hade ramlat ut en stor knöl som en druva. Så jag rigide och rådfrågade sköterskan, dom ville att vi skulle komma in på en gång. Det är inte bra att slemhinnor torka. Ringde gubben och han kom hem så vid fyra tiden var vi hos ve. Dom kolade och kände sa att det här är något gammalt som har varit länge. Men som inte går att stops tillbaka. Så det blir operation för henne igen så det är bokat till den 13 maj. Salva som vi ska smörja så länge xyloproct. Gullan ska ta bort sin knöl den 16. Känns som det börjar bli lite för mycket nu. Orolig om vi kan åka iväg på våran resa vi får se.

 

I dag blir det en trött dag ska också i väg till sjukgymnasten med min onda arm och nacke. Känns som all ska komma på en gång.

Önskar all en bra dag och var rädd om varandra

 

Torsdagen den 5 maj 2011 kl. 09:25

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Tårar riner från min kind

 

 

 

En vacker dikt till dom som mist sin bästa vän

Don’t weep for me

Do not stand at my grave and weep
I am not there, I do not sleep
I am a thousand winds that blow
I am the diamond glints on snow
I am the sunlight on ripened grain
I am the gentle autumn rain
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circled flight
I am the soft star that shines at night
Do not stand by my grave and cry
I am not there, I did not die

 

Jag tänker på er marmor

 

Onsdagen den 4 maj 2011 kl. 21:30

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Vart tog våren vägen !!!

Vaknade att hela huset skakade. Stora maskiner som dundrar fram på våra små gångvägar. Dom har börjat att asfaltera så det var en stor ångvält som dundrade förbi. Ännu en dag med kyla och regn som kommer och går, för mig är det jobbigt för jag får så ont i handen fast jag har vantar smärtsamt. Längtar bara efter värmen nu. Ser ut som den ska komma till helgen. Ingen gym träning ännu för jag har fått tillbaka smärtan i armen och nacken så jag ska träffa sjukgymnasten i morgon.
Men körde ett zomba pass i går igen det var kul. Han med ett badrum och bakade en omgång kanelbuller.

 

 

I dag blir det fortsatt städnig av badrum två och dammsugning kök och sovrum. Gubben ska hämta sitt pass idag. Han har blivit duktig och tar bussen nu till jobbet och lämnar bilen hemma.


Önskar all en trevlig onsdag

 

Onsdagen den 4 maj 2011 kl. 10:11

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Snö vad ska man säga

 

Helt galet 3 maj och snön faller ner. Eller kanske inte vädret gör ju8 som det vill nu för tiden. Vaknade av radion där dom sa att det snöar över Stockholm. Upp får sköna sängen och tittade ut där dalade de ner stora snöflingor. Och det var nollgradigt då. Ingen träning idag till gymmet vill inte cykla i detta väder. Det var bra att hämta vinterjackan som jag hade hängt undan i födorådet. Långkalsonger, möss och vantar på. Sen bra det av på morgonrundan.

 

Kanse jag kan göra en snöängel

 

Kaffe och sen ska jag till centrum för att handla. Det blir att fortsätt med städningen i dag när det är sådant väder. Och ett zumba pass blir det också. Gjorde ett i går också på 20 in sen var man genom svettig.

 

 

Tisdagen den 3 maj 2011 kl. 09:15

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [11] Kommentera detta inlägg

 

Kall måndag

 

I dag är det riktigt kallt snabba omkast väderleken. Det blev att ta på sig ordentligt i morse på morgonrundan. Tur att det ändå är sol det gör det lite lättare att stå ut. Vet inte riktig min dag kommer att innehålla har inget planerat. Har äntligen beställt zumba på Wii den har äntligen släppts nu. Väntar också med spänning på mitt paket där jag har beställt två klänningar hopps jag ska tyck om dom.

Ha en bra måndag

 

Måndagen den 2 maj 2011 kl. 10:56

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Tyresta by

Då var det första maj. Kyligare idag så man fick sätt på sig en varmare jacka. Jag och gubbe tog en tur till Länna sport gubben köpte sig ett par snygga vita skor och jag köpte mig en cykel hjälm i svart. Bakat en sockerkaka med äpplen i. Sen tog vi en tur till Tyresta by gubbe tog bilen med vovvarna och jag cyklade ner. Blev en skön runda torts kylan men med rätt kläder så var det ok. Nu är det kaffe och sockerkaka som gäller.

 

Söndagen den 1 maj 2011 kl. 16:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.