Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Fredag med mina söta flickor

Fredas kväll, Dagen har bara runnit iväg. har nu planerat all blommor och sått frön av sallad, paprika och slanggurka. Som måste göras inomhus. Citron och blyblommorna får vara inomhus tills det blir varmt ute. Soligt men intet riktigt varmt ute.

Fick veta att en vän till mig att hennes hund hade fått somnat in. Han hade epilepsi. Det är tredje personen i min omgivning vars hund har tagits bort. En märklig känsla kommer över mig. Man blir lite mera överbeskyddade på sina hundar. Känns inte bra att lägga dom på operations borde just nu.

 

Det blev grillkol och rå stekt potatis och tomater i ungen. Gott var det nu blir det tv och ett glas vitt

 

Fredagen den 6 maj 2011 kl. 18:35

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [7] Kommentera detta inlägg

 

Solen har hittat tillbaka

Blommar så vackra vita blommor

Vaknade av att solen har hittat tillbaka härligt. Sovit rätt så bra i natt fick ta en tabell igår för nacken och armen. Son till skolan och gubben till jobbet. Satte jag mig och åt frukost, sen blev det 40 min i skogen Lotta var glad att hon fick hänga med det gick toppen bra.

 

Blyblomma

I dag ska jag plantera två stycken Blyblommor och ett citron planta som jag fick i går. Ska bli spände. Blyblomman kommer från Sydafrika och blommar från maj till oktober den får man ta in till hösten så dom ska vara i krukor. Citron plantan har jag köpt special jord och flytande näring. Den får stå på inglasade altanen. Lite fröna blev det också som jag ska så. Morot, gurka, plocksallad rocket mix i kruka och papprikta mix söta.

 

En av plantorna som jag köppte.

 

Fredagen den 6 maj 2011 kl. 10:16

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.