Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

I barnbarnets tecken

Vaknade till en gråmulen och regnig dag. Men farmors solstråle skull kom och hälsa på så jag fick sol inomhus. Son och barnbarn kom vid 12 tiden. Då drog farfar i gång grillen lite korv med tillbehör som lunch skulle ätas. Sen blev det kaffe med hembakt. Full far med barnbarn som alltid. Mycket lek och målade i målböcker. Sen så följde barnbarn med på eftermiddags promenaden med vovvarna.

 

 

Det blev mer grillat till middag då var det kött med mandelpotatis i ugnen. Och egen hemma gjord glass med jordgubbar. Sen så tog William ett tupp lur efter middagen mät och trött. Härligt med bar som kan sova överallt utan att bry sig. Dom åkte hem vid sjutiden.
Nu så ska jag ta och krypa ner i sängen , tackar för mig idag. I morgon ska Gullan opereras för sin juver tumör som ska bort mycket men tumörer här just nu.

God natt

 

Söndagen den 15 maj 2011 kl. 22:26

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.