Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

   
                

Skönt att ha henne hemma

Skönt att  ha henne hemma. Vi hämtade henne vid tre tiden. Där vi fick informationen om operationen och vad som gäller framöver. Det blev på två ställen dom fick ta bort ena bröstvårtan och knölen under för det var blod full och sen den andra knölen som jag visste om så hon är sytt på de upp och nere på buken ser ut som en nåldyna stakars liten. Hon var glad att vi komma och jag fick en massa pussar mattes puss gurka. Värk och antiinflammatoriska tabletter i 7 dagar och sen efter tio dagar ska stygnen borr dagen innan vi åker till Wien. Vill ha det gjort så man kan koppla av där. Korta promenad och lugn och ro. Ingen träning för mig denna vecka vill inte lämna henne nu. Så om 10-14 dagar får vi besked om tumörerna.

Lev hämt mat idag, skönt då man vill ha fokus på henne. Hon var så hungrig när vi kom hem så hon pep något jag inte brukar höra så ofta. Nu sover hon gott. Lite tv och en kopp te blir det efter dagen.

 

Måndagen den 16 maj 2011 kl. 19:10

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Del två

 

Har pratat med vet vid 11 tiden all hade gått bra och de andra han skull kolla var ok. Tumören så inte utan att var den farliga men dom skickar alltid i väg den ändå så nu får man vänta på provsvaren.

När jag och lotta var på våran eftermiddags runda så ringde dom och sa att vi kunde hämta hämmat skrutten. Så nu väntar jag på husse som ska komma och hämta mig. Jag vill vara med när vi hämtar henne.

 

Måndagen den 16 maj 2011 kl. 14:27

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Orolig matte

Sovit gott inatt det var ett tag sen jag sovit så bra. Vaknade till en gråmulen och svalare dag. Gullan och jag passade på att ha en gosse stund i sängen innan hon och husse skulle till vet. I blad så undra jag om hon har ett sjätte sinne och känner på sig att det är något på gång som inte till hör rutinerna. Hon ville inte komma när husse ropade på henne att dom skull gå ut hon låg kvar i sängen med mig. Smart tjej, nu väntar jag bar på att dom ska ringa så jag får höra hur det har gått och vad dom säger om dom andra två sakerna jag ville att han skulle titta på.


Har stoppat en maskin med sängkläder och varit ute på morgon rundan med Lotta. Kaffe och dator sen så blir det kanske en sväng till Haninge centrum får att leta vidare kläder till mig. Återkommer om Gullan när jag vet mera kramar

 

Måndagen den 16 maj 2011 kl. 09:54

Allmänt | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

Prinsen

 

Kategorier

Allmänt

I går så invigde vi W kastspö på gålö. Han är jätte duktig och lär sig fort. Ingen fisk tyvärr men det lär bli fler fisketurer med farfar. Här hjä

Lite morgon humor kan man behöva. Sovit gott inatt. Lite svalare idag men soligt . Passar mig bra som ska fara runt med cyken på två olika ställen. Men först så blir tet lunch och sen så bär det av till frissan som är bokad till 12 sen blir det en tur i c

Moblogg

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.